Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav na daljinu

Katy Perry nakon tri mjeseca braka traži pomoć bračnog savjetnika

katy perry
pixsell
10.02.2011.
u 10:31

Pjevačica je očajna jer ona i suprug već nekoliko mjeseci žive u različitim gradovima. Ona u Los Angelesu, a Russell u New Yorku gdje snima film Arthur.

Mongi su im prognozirali kratak brak i, čini se, bili su u pravu. Pjevačica Katy Perry i njen suprug, poznati britanski komičar poznat po svom razuzdanom načinu života i dugom jeziku, samo tri mjeseca nakon vjenčanja imaju problema u braku.

Naime, Katy je očajna jer ne viđa svog dovoljno supruga koji već tri mjeseca u New Yorku snima film ''Arthur'' zbog čega je odlučila potražiti pomoć bračnog savjetnika.

Prijatelji kažu da su problemi počeli kad je vragolasti Russell na Twitteru objavio fotografiju svoje pospane supruge bez grama šminke na licu. Nastavili su se kad je počeo javno hvaliti svoju filmsku partnericu Jennifer Garner čiji je poljubac usporedio s ukusnom čokoladnom tortom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije