Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lekcija

Starleta opet na udaru kritika: Radiš štetu kćeri i lijena si

Foto: PA/Pixsell
1/3
29.06.2017.
u 12:13

Katie Price je objavila fotografiju na kojoj njena dvogodišnja kći Bunny pije sok iz dječje bočice, a pratitelji na Instagramu poručili su starleti da je to štetno za zube djevojčice

Svakom objavom na Instagramu britanska starleta Katie Price izazove burne komentare pratitelja.

Najčešće joj dijele savjete o odgoju djece, pa je tako bilo i nedavno kada je objavila fotografiju na kojoj njena dvogodišnja kći Bunny pije sok iz dječje bočice. Roditelji, najviše mame, koje je prate na ovoj društvenoj mreži odlučili su joj održati lekciju o tome kako bi joj kći u ovoj dobi trebala piti iz čaše.

- Radite štetu kćeri i njenim zubima, ovo se zove biti lijena mama - piše u jednom komentaru. Slične reakcije su bile i kada je objavila fotografiju na kojoj njen trogodišnji sin Jet i kći Bunny doručkuju, a na stolu su bile i bočice sa sokovima. Tada su joj roditelji rekli kako će uništiti zube djeci ako im uskoro ne počne davati da piju iz čaša. 

 

 

 

My Bunny loves getting dirty outside

A post shared by Katie Price (@officialkatieprice) on

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije