Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
navršila 31 godinu

Kate za rođendan na dar kuća vrijedna oko 40 milijuna kuna

'The Duke and Duchess of Cambridge leave the King Edward VII hospital in London where the Duchess of Cambridge had been admitted with severe morning sickness.Photo: Press Association/PIXSELL'
'Andrew Matthews/Press Association/PIXSELL'
09.01.2013.
u 19:15

Zbog trudnoće s kojom se dosta teško nosi Kate je rođendan proslavila mirno, u društvu supruga i obitelji.

Vojvotkinja od Cambridgea proslavila je danas 31. rođendan. Prošla je godina za Kate bila burna – sa suprugom Williamom proputovala je kuglu zemaljsku u sklopu velike turneje, šokirala je javnost fotografijama u toplesu, a potkraj godine obitelj, ali i cijelu Veliku Britaniju i svijet razveselila je viješću da čeka dijete. Zbog trudnoće s kojom se dosta teško nosi, Kate je rođendan proslavila mirno, u društvu supruga i obitelji. Iako izvori bliski dvoru kažu da skromna Kate nije imala posebnih želja za rođendan, njezin ju je suprug ipak odlučio iznenaditi. Darežljivi princ William, šuška se, kupio joj je kuću u koju će se povući kada požele pobjeći od svega.

Još ne zna gdje se ta oaza nalazi, britanski mediji otkrili su da je posljednjih dana William razgledao kuće u Hampshireu i Buckinghamshireu. Kuće u tom dijelu Ujedinjenog Kraljevstva stoje i do četrdesetak milijuna kuna.

Kate je u 12. tjednu trudnoće i teške mučnine od kojih pati napokon podnosi malo lakše. I dalje je pod budnim okom liječnika koji prate da s britanskim nasljednikom ili nasljednicom i Kate sve bude u redu.

Ključne riječi

Komentara 7

KA
karambita
16:31 11.01.2013.

I sad neka netko prica pricicu da su svi ljudi jednaki pred Bogom?????

LI
libero
21:29 09.01.2013.

Treba njima oduzet a ne da, oduzet im sve i dat ciganima da uživaju.......

MA
master
20:30 09.01.2013.

Poreski obveznici placaju sve,treba ih isisati do poslednje pare.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije