Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odali ju znakovi

Kate ponovno trudna? O novim teorijama oglasili se i stručnjaci za kraljevsku obitelj

Princ William i Kate Middleton
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
17.09.2019.
u 16:44

Nakon nedavnih nagađanja da je vojvotkinja Kate Middleton ponovno u drugom stanju, stručnjak za kraljevsku obitelj Aranzazu Santos Lopez prokomentirao je glasine.

Nedavno su počele kružiti glasine kako je vojvotkinja Kate Middleton ponovno u drugom stanju, a nagađa se da ona i William očekuju blizanke. Sumnje koje su odjeknule javnošću odlučio je prokomentirati stručnjak za kraljevsku obitelj Aranzazu Santos Lopez, piše Express.

Naime, on tvrdi da postoje određeni znakovi koji odaju da je Kate ponovno trudna, a jedan od tih znakova je njezina boja kose. Ona je povodom prvog dana škole svojih mališana pokazala novu frizuru, ali još uvijek nije poznato je li se vojvotkinja odlučila na svijetlije pramenove ili je obojala kosu u cijelosti, ona je primjetno svjetlija.

- Svaki put kada promijeni nešto u vezi svog izgleda, Kate unutar nekoliko dana objavi vijest o trudnoći - tvrdi Aranzazu Santos Lopez, a kao drugi znak navodi da se u poslijednej vrijeme oslobodila od kraljevskih obaveza, što i ima smisla jer je tijekom prethodnih trudnoća imala određene komplikacije.

Tijekom trudnoće s princom Georgeom 2013. godine Kate je također promijenila frizuru, odnosno odrezala je šiške. U trudnoći s princom Louisom je skratila kosu, pa javnost sumnja kako će uskoro stići vijest o prinovi u kraljevskoj obitelji.

Podsjetimo, Vojvotkinja od Cambridgea u svojim prethodnim trudnoćama je patila od teških mučnina pa je stoga odlučila očistiti raspored kako se ne bi dodatno opteretila. Inače, početkom mjeseca njezina kći princeza Charlotte Elizabeth Diana krenula je u školu.

Foto: Aaron Chown/Press Association/PIXSELL

Pohađa St Thomas’s Battersea školu u Londonu, baš kao i njezin stariji brat George. Godina pohađanja ove škole, piše Daily mail, doseže iznos od vrtoglavih 18 tisuća funti. Prema nagađanjima i pisanjima stranih medija, princeza će u školi biti poznata kao Charlotte Cambridge, s obzirom na to da je njezin brat George Cambridge, a prinčevi Harry i William u školi su bili poznati kao Harry i Williams Wales. I dok će maloj Charlotte ovo biti prva godina, Georgeu će biti treća, a za časopis ''Hello'' kraljevski je biograf, Penny Junor, starijeg brata male princeze opisao kao zaštitnički nastrojenog.

– Princ George vrlo je zaštitnički i ljupki stariji brat. Siguran sam da će paziti na svoju malu sestru i ponosno joj sve pokazati – izjavio je. Ravnatelj škole, Simon O'Malley, u svibnju je izrazio zadovoljstvo princezinim dolaskom upravo u njihovu školu.

– Oduševljeni smo što su vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea odlučili da se princeza Charlotte pridruži svom starijem bratu, princu Georgeu, u školi Thomas’s Batterse. Radujemo se što ćemo u rujnu dočekati nju i sve naše nove učenike u školi – rekao je ravnatelj. 

Malena Charlotte veseli se novom razdoblju u svom životu, potvrdila je njezina majka Kate.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
18:14 17.09.2019.

Jesenti milu bigulicu, zar postoji i stručnjak za kraljevsku obitelj? Kakve je taj škole trebao završiti i gdje je obavio specijalizaciju? Ž.dr. M. Š.!

KO
Kora
17:42 17.09.2019.

To se zove plodnost!

CH
Changi
19:23 17.09.2019.

Joj kak volim takve mršavice. Da je moja već bi ih 5 rodila...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije