Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Muke po princu

Kate odletjela s malenim Georgeom na Karibe. William ostao doma jer mora učiti!

Kate Middleton princ William
Foto: David Bebber/News Syndication/PIXSELL
01.02.2014.
u 16:21

Kate i šestomjesečni George smješteni su u luksuznoj vili u kojoj sedmodnevni boravak košta vrtoglavih 19.000 funti

Vojvotkinja od Cambridgea odletjela je s obitelji Middleton na Karibe. Na otok Mistique povela i je malenog Georgea kojemu je ovo prvi odmor u inozemstvu. Princ Willam ostaoje kod kuće jer mora učiti za ispite iz poljoprivrede na Cambridgeu, javlja Daily Mail.

Kate i šestomjesečni George smješteni su u luksuznoj vili u kojoj sedmodnevni boravak košta vrtoglavih 19.000 funti, a o njihovoj sigurnosti brine troje kraljevskih tjelohranitelja. Britanski mediji pišu kako se George ponašao besprijekorno tijekom leta dugog 8500 milja.

Krajem sljedećeg tjedna kraljevski par ponovo će biti zajedno. Kate se mora vratiti u domovinu jer 11. veljače preuzima prvi službeni angažman u Nacionalnoj galeriji portreta u Londonu.

>>Već sa 11 godina Kate Middleton je bila spremna biti kraljica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije