Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
verbalni okršaj

Kate Moss i Gwyneth Paltrow sukobile se na rođendanu

gwyneth
Pixsell
21.03.2012.
u 20:00

Džogiram da ne bih izgledala poput tebe kad ostarim – dobacila je Gwyneth i šokirala Kate

Najpoznatiji britanski model Kate Moss (38) godinama njeguje imidž hladnokrvne modne dive koju malo toga može izbaciti iz takta. Ipak, to je pošlo za rukom najvećoj štreberici u Hollywoodu Gwyneth Paltrow (40). Najnoviji trač vezan za slavnu manekenku procurio je s proslave rođendana vlasnika modnog brenda Topshop sir Philipa Greena u jednom luksuznom resortu u Meksiku. Na njemu je među brojnim hollywoodskim i britanskim zvijezdama bila i Gwyneth Paltrow. Tijekom jednog jutarnjeg džoginga glumica je srela Kate Moss, koja je uživala u šetnji plažom i grickanju čipsa. Kad je Kate pozdravila glumicu i pitala je zašto trči kad ima odlično tijelo, ovaj joj je u sekundi odbrusila u šali:

– Da ne bih izgledala poput tebe kad ostarim.

Moss je ostala bez riječi, a onda se pribrala, bacila na nju čips i dobacila: – Pojedi malo ugljikohidrata, kučko!

Njihov okršaj bio je glavna tema razgovora svih uzvanika rođendanske proslave koja je trajala cijeli prošli vikend. Dok je Gwyneth poznata po svom zdravom režimu prehrane i svakodnevnom vježbanju, najplaćeniji britanski model ima malo drukčiji stil života koji uključuje lude noćne provode i opijanje.

Ključne riječi

Komentara 6

BR
brodludjaka
22:32 21.03.2012.

Ovo je inače jedna od najružnijih glumica filmu uopće, pa joj ni ugljikohidrati neće pomoći.

Avatar ReTuRn Of ThE AlieN
ReTuRn Of ThE AlieN
22:37 21.03.2012.

brodludjaka Znači tvoj izbor je Stefan Kapičić?

MA
mare0801
06:48 22.03.2012.

Paltrow,je dosadna štreberica,loša glumica,M.Rourke je za nju rekao da mu nije jasno kako je postala zvijezda,loše glumi,a ni ne izgleda nešto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije