Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napokon roditelji

Kate Middleton trudna je već šest tjedana? Princ William želi kćer

kate middleton
pixsell
17.11.2011.
u 10:12

Američki magazin In Touch Weekly tvrdi da supružnici već biraju ime za dijete te kako je princ William lud od sreće zbog Kateine trudnoće

Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton i njezin suprug princ William uskoro će postati roditelji. Prema tvrdnjama američkog magazina In Touch Weekly, koji piše da će vijest svakog trenutka postati službena, Kate je trudna već šest tjedana. Princ William lud je od sreće zbog Kateine trudnoće, a vijest je razveselila sve članove kraljevske obitelji, posebno kraljicu Elizabetu. Naime, upravo je ona Kate i Williamu rekla da su djeca sad njihov prioritet.

Dječje sobice za prinovu već se počinju uređivati, i to u kući kraljevskog para u Walesu i u palači Kensington.

Princ William otkrio je kako bi bio najsretniji da mu se rodi kći.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije