Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvoreno progovorila

Kate Middleton o odgoju djece: 'Teško je. Pritisak je velik'

Kate Middleton
Foto: Anwar Hussein/Press Association/PIXSELL
1/9
05.02.2023.
u 08:00

Princeza od Walesa ima devetogodišnjeg sina Georgea, sedmogodišnju Charlotte i četverogodišnjeg Louisa s Williamom, a o izazovima majčinstva i roditeljstva progovorila je u jednom razgovoru koji je dio njene 'Shaping Us' kampanje.

Kate Middleton, supruga princa Williama i majka troje djece progovorila je o njihovom odgoju i priznala da joj je teško. Princeza od Walesa ima devetogodišnjeg sina Georgea, sedmogodišnju Charlotte i četverogodišnjeg Louisa s Williamom, a o izazovima majčinstva i roditeljstva progovorila je u jednom razgovoru koji je dio njene 'Shaping Us' kampanje. 

- Svaka obitelj je drukčija. Pritisci s kojima se suočavamo su drukčiji, pa mislim da je važno objasniti koliko je bitan odgoj u ranom djetinjstvu. Ovo nije zato da bismo dodali još pritisaka na obitelji - kazala je britanskom radijskom voditelju Romanu Kempu. 
Kazala je kako roditelji trebaju podršku i da im ponovno prioriteti trebaju biti obitelj i dom i sve što je bitno za odgoj djece jer je teško. 
Pojasnila je kako na djecu utječe okolina u kojoj su odrasli te da će ima kada odrastu puno više od igračaka i darova značiti emotivna potpora.

- Veza obitelji koja okružuje dijete je tako važna. Okolina u kojoj se odgaja dijete je važna - rekla je.  

Dodala je i da svakodnevno vidi ljude koji ne samo da imaju problema s podizanjem djece, već im ne mogu priuštiti ni krov nad glavom ili ugrijati kuću. Kazala je za kraj i da je ljubav jako bitna. 

Inače, princeza od Walesa Kate Middleton pokrenula je još jedan novi Instagram profil. 

Napravila ga je za zakladu 'The Royal Foundation Center for Early Childhood' gdje će objavljivati što radi na projektima u kojima se bavi ranim djetinjstvom, uključujući njezinu potpuno novu kampanju 'Shaping Us'.  Instagram profil @earlychildhood već je skupio skoro 50.000 pratitelja, a njegovo pokretanje poklapa se s lansiranjem Kateine kampanje usmjerene na podizanje svijesti o tome koliko rano djetinjstvo utječe na oblikovanje naših života u odrasloj dobi. Kate želi projektom istaknuti važnost formativnih godina djetetova života. O tome se pisalo i na službenom profilu kraljevske obitelji gdje su otkrili da se radi o dugoročnoj kampanji te objasnili detalje.

Kraljevska obitelj ima tri profila na društvenim mrežama. Prvi od njih je onaj koji i nosi naziv 'Kraljevska obitelj' te ima 13 milijuna pratitelja. Na ovom profilu objavljuju se najvažnije informacije o svemu što članovi ove obitelji rade, kao i razna priopćenja. Tako je na ovoj stranici objavljen i vijest o smrti kraljice Elizabete u rujnu prošle godine. 

Tu je još i profil koji su koristili kralj Charles i Camilla za vrijeme vladavine kraljice Elizabete. Sada, nakon što je Charles preuzeo titulu kralja, u opisu stoji kako se ovaj profil više ne koristi, nego da svi zainteresirani zaprate profil kraljevske obitelji. Tu je još i profil koji koriste princ William i Kate Middleton. Radi se o profilu koji se prvo zvao 'Kensington Royal' prema njihovoj rezidenciji, potom je nazvan kao profil vojvode i vojvotkinje od Cambridgea, a sada on pripada princu i princezi od Walesa.

Podsjetimo, svi ovi profili na društvenim mrežama vođeni su od strane komunikacijskih stručnjaka, a prije nekoliko godina palača je i zapošljavala ljude na tu poziciju. Naime, oni su tražili upravitelja digitalne komunikacije koji je zadužen za komunikaciju na službenim profilima.

- Neovisno o tome što pokrivate, morat ćete se pobrinuti da naši digitalni kanali dosljedno potiču zanimanje ljudi i dopru do čitavog spektra publike - napisali su tada u opisu zahtjeva te dodali da kandidati moraju imati iskustvo te biti inovativni, kreativni i imati dobre vještine pisanja i fotografiranja. Vještine produkcije videozapisa također su navedene kao "vrlo poželjne". Posao je nudio i brojne pogodnosti: 33 dana godišnjeg odmora, kao i besplatan ručak, sa sjedištem u Buckinghamskoj palači.

VIDEO Slavni Hrvati napustili su gradove i pronašli bolji život na selu: 'Kad dođeš tu, sve ti stane'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije