Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pod njenim uvjetima

Kate Middleton ne dopušta dadiljama da joj odgajaju sina

kate
Foto: John Stillwell/Press Association/PIXSELL
1/4
29.11.2013.
u 20:45

Kate ne želi da George bude naviknut na pomoć veću od one koju dobiva od roditelja, otkrivaju izvori bliski mladom paru

Vojvotkinja od Cambridgea želi odgojiti sina Georgea pod svojim uvjetima. Izvori bliski mladom paru kažu kako Kate i William uglavnom ne dopuštaju dadiljama dolazak u stan.

- Kate ne želi da George bude naviknut na pomoć veću od one koju dobiva od roditelja - ispričao je jedan od njihovih prijatelja.

- George joj je dao potpuno novo značenje. Gleda svoje prijatelje i vidi kako su oni uspjeli podignuti dijete uz karijeru. Ne vide zašto bi trebalo biti išta drugačiej za njih. Cilj im je da zadrže normalno okružje oko Georgea - dodao je.

>>Unatoč postporođajnoj depresiji Kate Middleton želi drugo dijete

Komentara 2

UN
unbekant
10:36 01.12.2013.

Svaka cast za ovakvo ponasanje,i razmisljanje.

MA
matador007
12:30 01.12.2013.

Bravo Kate!Pokaži im da je biti mama najodgovorniji posao na svijetu i da tvoja mora biti prva i zadnja.Sve ostalo može i mora čekati,tvoje dijete ne!!!!Sretno tebi i tvom malom anđelu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije