Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potvrda

Kate Middleton ipak ne nosi blizance, a rodit će u srpnju

'Britain\'s Prince William and Catherine, The Duke and Duchess of Cambridge visit the Guildhall in Cambridge, United Kingdom, 28 November 2012. Photo: Patrick van Katwijk - NETHERLANDS OUT/DPA/PIXSELL
'Patrick van Katwijk/DPA/PIXSELL'
14.01.2013.
u 18:48

Glasnogovornik Buckinghamske palače rekao je da par neće javnosti otkriti djetetov spol

Iz kraljevske palače napokon su potvrdili da vojvotkinja od Cambridgea ne nosi blizance i kako su teške mučnine iza nje. Također objavljeno je da bi Kate trebala roditi sredinom srpnja što znači da sad ulazi u drugo tromjesečje.

Kako je Williamova pokojna majka Diana rođena 1. srpnja, odmah su se javila nagađanja da će dijete, bude li djevojčica, nazvati po njoj.

Glasnogovornik Buckinghamske palače rekao je da par neće javnosti otkriti spol djeteta.

Ključne riječi

Komentara 2

M3
Miške 3
09:10 15.01.2013.

Znači, bit će djevojčica, mala princeza. Česitam.

KA
karambita
13:57 15.01.2013.

Ma zenskica je preslatka, kao andjeo izgleda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije