Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bavi se i dizajnom

Naša zgodna glumica promijenila imidž i oduševila pratitelje: 'Predivno ti stoji'

Foto: Instagram screenshot
1/8
30.04.2023.
u 21:00

Glumica je i uspješna modna dizajnerica, a u dizajn i brend Lilith by Katarina Baban krenula je slučajno

Domaća glumica Katarina Baban (34) prepoznatljiva je po svojoj dugoj kovrčavoj plavoj kosi, no proljeće donosi nove promjene, a ona se odlučila za promjenu imidža. Svoju prepoznatljivu frizuru tako je zamijenila kratkom kosom, a pratitelji su se oduševili kako joj stoji kraća kosa.

"Mijenja se i vrijeme pa mora i moja kosa. Ah, što volim promjene", napisala je Katarina.

"Ma daj! Kako ti stoji!", "Odlična frizura", "Predivno ti stoji ta frizura", "Predivna je i ovako!", "Divna si", "Lijepo moje", pisali su joj pod najnovijim fotografijama.

Inače, glumica je i uspješna modna dizajnerica, a u dizajn i brend Lilith by Katarina Baban krenula je slučajno.

– Krenulo je iz hobija i znatiželje. Upisala sam tečaj šivanja jer sam željela to naučiti s obzirom na to da mi je mama od malih nogu šila što god sam poželjela. Ubrzo sam upisala Profokus – školu za modu i dizajn te se paralelno uz glumački posao vratila u školske klupe. Nije prošlo puno vremena i otvorila sam svoj showroom te pokrenula brend. Roditelji su mi oduvijek najveća podrška u svemu. Svašta me kroz život zanimalo, a oni me nikad nisu kočili. Baš suprotno – sve što bi me zaintrigiralo poticali bi me da probam i saznam u čemu se vidim! – ispričala nam je glumica u intervjuu 2021. godine. 

Na pitanje može li izdvojiti omiljeni dizajn koji je dosad izbacila, nema odgovor. – Ne bih mogla izdvojiti samo jedan. U svakoj se kolekciji nađe jedna haljina ili artikl koji me posebno oduševi. Svaka nova kolekcija donosi pregršt novih modela i materijala – objasnila je Slavonka. 

Posebno je bila ponosna što joj posao nije stao ni za vrijeme pandemije, a u njenim su kreacijama dosad zablistale brojne poznate Hrvatice poput glumica Semente Rajhard, Martine Stjepanović i Jagode Kumrić. – Imala sam priliku i čast odjenuti puno kolegica sa scene, i glumica i pjevačica. Talentirane, ženstvene i uspješne žene nadahnjuju me te sam uvijek sretna kad jedna od njih nosi moju kreaciju. Nadam se da će se s godinama popis tih žena samo povećavati – kazala je ambiciozna dizajnerica.

VIDEO Hana Rodić o operacijama: 'U sebe sam uložila 12 tisuća eura, ponovno ću raditi samo grudi'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije