Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije požalila

Karmela Vukov Colić: Nisam razočarana jer nisam ni očekivala poziv

Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/11
28.04.2022.
u 13:07

U komentarima njezine objave javili su se brojni pratitelji te istaknuli nezadovoljstvo time što i ona nije sudjelovala u slavljeničkoj epizodi emisije ''Dobro jutro Hrvatska''. Nakon nezadovoljstva koje su istaknuli, Karmela je otkrila razloge svog izostanka.

Jedna od najdugovječnijih HRT-ovih emisija ''Dobro jutro Hrvatska'' jučer je proslavila 30 godina emitiranja. Tim povodom u emisiji su se pojavili mnogi bivši suradnici, a među njima nije bilo Karmele Vukov Colić. Karmela je bila jedno od zaštitnih lica emisije, a u ovoj emisiji čestitku je uputila preko Facebooka. U komentarima njezine objave javili su se brojni njezini pratitelji te istaknuli nezadovoljstvo time što i ona nije sudjelovala u slavljeničkoj emisiji. Nakon nezadovoljstva koje su oni istaknuli, Karmela je otkrila razloge svog izostanka.

– Nisam bila pozvana. Došla bih da su me pozvali. Pitate za to na krivoj adresi – rekla je za Story.hr te dodala da poziv nije ni očekivala.

– Nisam razočarana jer nisam ni očekivala poziv. Urednica emisije bila je i razlog zbog kojeg sam otišla s HRT-a – objasnila je bivša voditeljica te kazala da nikome ništa ne zamjera.

– Drago mi je zbog njih. Želim im još barem 30 godina da proslave – poručila je Vukov Colić koja je trenutno direktorica Turističke zajednice grada Dugog Sela, a HRT je napustila 2018. godine nakon 30 godina karijere.

Inače, Karmela je na Facebooku emisiji poželjela sretnu obljetnicu emitiranja te se prisjetila brojnih kolega.

"'Dobro jutro, Hrvatska' slavi 30. rođendan. Više od 20 njih je i mojih. Vesele me neka nova lica, još više stara. Ona su podsjetnik na sve sjajne, velike i važne stvari uz koje smo započinjali dan punih 30 godina. I danas, onako rođendanski, ''Dobrom jutru'' želim još puno godina i još puno ovakvih, obiteljskih fotografija. Manje praznih priča i teških tema u studiju, više radosti i punine života iz svih krajeva Hrvatske. Manje Ane Milić, a više Regine Zubanović, Monike Bradarić, Roberta Ferlina, Željke Živković, Frane Ridjana, Željke Fattorini, Egona Šoštarića, Mladena Santrića, Blaže Leib, Drage Celizića, više Anđeline i Bibe, Tanje Šimić, Mirka Fodora, Željka Kovačevića, Sanje Doležal, Andrijane Škorput, Jelene Pajić, Vesne Mimice, Jose Brkljačića, Davora Meštrovića, Ivane Perić, Vesne Karuze, Damira Devića, Tonija Volarića, Marka Nenadića i ostalih kreativaca… Drago ''Dobro jutro'', sretan ti 30-ti!" napisala je.

Dodajmo da su u slavljeničkoj emisiji nastupili Matija Cvek i Ante Gelo, a kroz emisiju su gledatelje vodili Davor Meštrović i Zlata Muck. 

VIDEO Anđa Marić nakon godina borbe s multiplom sklerozom: 'Napravila sam prve korake u sedam godina!'

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
13:21 28.04.2022.

Nakon 30 godina rada na HRT, voljeli je ili ne, sviđala nam se ili ne, Dotičnica ima puno pravo izreći svoje mišljenje, pohvale i pokude.

SE
serafin002
14:11 28.04.2022.

Karmela je bila maskota emisije, a očito nije bila dio HRT-a koji je jugo-srpski još od vremena galića, radmana pa sve do danas, zato to antihrvatsko smeće trega ugasiti i osloboditi narod nameta za svoje neprijatelje. RTL, Nova i slični si mogu priuštiti da budu jug-srpski, antihrvatski jer ih mi ne plaćamo

Avatar Purgerdragovoljac
Purgerdragovoljac
14:31 28.04.2022.

I nakon što je puklo na HRT-u pa je morala otići, ostala je dama kakva je cijelo vrijeme i bila. To je odlika velikih ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije