Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivši kolege

Karmela Vukov Colić objavila staru fotku s Fodorom i Ćurlićem: On su uvijek smješteni lijevo ispod rebara

Zagreb: Prvi Cinema Book Club u Kaptol Centru uz književnu večer i projekciju filma
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/7
27.01.2024.
u 20:00

Objavila je fotografiju koja je nastala u vrijeme dok je još radila na HRT-u. Karmela je objavila fotku na kojoj za stolom sjedi s voditeljem Duškom Ćurlićem, dok je s njima i voditelj Mirko Fodor koji je odjeven kao kuhar.

Televizijska voditeljica koja je danas i turistička vodičica, te direktorica TZ Dugo Selo, Karmela Vukov Colić na Instagramu se prijetila prošlosti. Objavila je fotografiju koja je nastala u vrijeme dok je još radila na HRT-u. Karmela je objavila fotku na kojoj za stolom sjedi s voditeljem Duškom Ćurlićem, dok je s njima i voditelj Mirko Fodor koji je odjeven kao kuhar. - Nemam pojma u koju godinu da smjestim ovu fotku, ali jako dobro znam da su ova dvojica uvijek smještena lijevo ispod rebara… - napisala je Vukov Colić i dodala emotikon srca. 

 


Osim putovanja, Karmela voli i kuhati, a recepte za delicije koje priprema često dijeli i na društvenim mrežama. Nedavno je podijelila recept za brzi ručak. 

VEZANI ČLANCI:

"Znate one dane kad trčite između sastanaka i skoknete kući samo na pola sata skuhati ručak pa onda natrag poslom do navečer?Dobra pašta spasi stvar! Zato uvijek u smočnici mora biti barem paket tjestenine. Uz malo mašte, ručak je gotov začas!" napisala je Vukov Colić pa podijelila recept za jelo pod nazivom 'Seljački rezanci'. 
Danas su na meniju

SELJAČKI REZANCI:

Na maslacu propirjajte sjeckanu glavicu luka, dodajte 300 g šampinjona. Posolite, podlijte s malo bijelog vina i pirjajte 10-ak minuta da tekućina ispari. Dodajte 1 sjeckani češanj češnjaka. Popaprite. Dodajte 3-4 žl kiselog vrhnja i 300 gr svježeg sira. Promiješajte.
Posebno skuhajte tagliatelle u puno slane vode. Ocijedite i pomiješajte s umakom. Pospite začinskim biljem (peršinom ili koprom). Dobar tek!

 

VIDEO Prije koncerta Severina se obožavateljima obratila kratkim govorom, te osvrnula na odluku  Vrhovnog suda

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije