Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čuvaju privatnost

Karmela Vukov Colić objavila sliku s kćeri koju rijetko viđamo: 'Budi sretna, najsretnija!'

Foto: Instagram
1/18
08.02.2024.
u 10:01

Voditeljica rijetko spominje svoju djecu, te njihovu privatnost čuva. Ipak, jednom nam je otkrila da su i Rea, ali i njen sin Noa gurmani, te da znaju kuhati.

Televizijska voditeljica Karmela Vukov Colić na Instagramu je podijelila sliku s kćeri Reom. Za to je imala posebnu prigodu. Naime, njena 31-godišnja kći se udala.  - Mišek, veselo koračaj naprijed s ovim dragim dječakom koji je zaslužio titulu Čuvara Tvog Srca. Budi sretna, najsretnija! Kad god poželiš, znaj: Čuvarica leđa, otvorenog zagrljaja, tek je korak iza - napisala je Karmela uz sliku s Reom, no nije poznato kada je slika nastala, a Karmela nije podijelila s pratiteljima tko je Rein odabranik. 

 

Voditeljica rijetko spominje svoju djecu, te njihovu privatnost čuva. Ipak, jednom nam je otkrila da su i Rea, ali i njen sin Noa gurmani, te da znaju kuhati. 

 – Oboje su gurmani i vješti su u kuhinji. Noa majstorski ispeče biftek wellington (veselim mu se i ovog Božića), a Rea odlično priprema pitu od limete i lazanje. Odrasli su s mamom koja je na stol, osim tradicionalnih jela, iznosila curry, sushi, chili con carne, jela iz woka, juhe od kokosa i najneobičnije slastice, pa su odmalena naučili guštati u nesvakidašnjem – izjavila je Vukov Colić.

VEZANI ČLANCI:

Karmela je već je godinama poznata i kao strastvena gurmanica, ali i vrsna kuharica, a svoje recepte s pratiteljima rado dijeli i na svom blogu i Facebook stranici 'Ciao Karmela'. Prije nekoliko tjedana podijelila je recept za brzi ručak. 

GALERIJA Zvijezda 90-ih snimljena kako prodaje kuhani grah i puricu s mlincima na Dolcu

1/17

"Znate one dane kad trčite između sastanaka i skoknete kući samo na pola sata skuhati ručak pa onda natrag poslom do navečer?Dobra pašta spasi stvar! Zato uvijek u smočnici mora biti barem paket tjestenine. Uz malo mašte, ručak je gotov začas!" napisala je Vukov Colić pa podijelila recept za jelo pod nazivom 'Seljački rezanci'. 

Danas su na meniju
SELJAČKI REZANCI:

Na maslacu propirjajte sjeckanu glavicu luka, dodajte 300 g šampinjona. Posolite, podlijte s mali bijelog vina i pirjajte 10-ak minuta da tekućina ispari. Dodajte 1 sjeckani češanj češnjaka. Popaprite. Dodajte 3-4 žl kiselog vrhnja i 300 gr svježeg sira. Promiješajte.
Posebno skuhajte tagliatelle u puno slane vode. Ocijedite i pomiješajte s umakom. Pospite začinskim biljem (peršinom ili koprom). Dobar tek!

VIDEO Tko je supruga Ivana Turudića? Ginekologinja radi u zagrebačkoj bolnici, a pojavljivali su se i u javnosti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije