Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjena

Karmela Vukov Colić o tome kako je dobila novi posao: Vidjela sam natječaj pa sam se prijavila i prošla

Zagreb: U Velvet Cafeu predstavljen mjuzikl Menopauza
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
01.10.2022.
u 14:50

Voditeljica koju smo godinama gledali u HRT-ovoj emisiji "Dobro jutro, Hrvatska" od travnja je direktorica Turističke zajednice grada Dugo Selo

Televizijska voditeljica Karmela Vukov Colić od ovog proljeća je direktorica Turističke zajednice grada Dugo Selo, a kako se odlučila prijaviti na natječaj ispričala je za Story.

- Vidjela sam natječaj pa sam se prijavila i prošla. Baš tipično za mene, počela sam raditi na prvi april. Meni je to jako interesantno jer se i ja sama bavim turizmom već 30 godina, a opet je nešto novo, što je i meni jedan izazov - da vidim koliko mogu, koliko znam i mogu li nešto napraviti od jedne destinacije koja nije bila turistički jako aktivna, kao što je to Dugo Selo. Veliki mi je izazov i gušt to raditi. Tamo postoje stvarno dragi ljudi s kojima mislim da od Dugog Sela mogu napraviti jedno zgodno turističko mjesto, i to nam je cilj. To nije posao dovijeka, već mandatni posao koji traje četiri godine, a ja se nadam da će se tada pronaći neka druga osoba koja će to preuzeti - rekla je Karmela za Story. 

Voditeljica koja je bila jedno od zaštitnih lica HRT-ove emisije "Dobro jutro, Hrvatska" nakon odlaska s Prisavlja i dalje se zadržala pred tv kamerama ali ovaj puta na Laudato TV gdje je spojila svoju ljubav prema kuhanju i televiziji i najprije je radila gastro emisiju s jelima temeljenim na učenjima sv. Hildegarde i tu suradnju s Laudatom je  nastavili s izdavanjem kuharice "Kuhinja sv. Hildegarde za svaki dan". Sada na ovoj televiziji vodi i večernju gastro emisiju "Svi za stol" u kojoj gostuju poznate osobe iz javnog života, a o kuhanju i kulturi stola govore vrhunski chefovi i sommelieri.

Ključne riječi

Komentara 2

PP
perica perica
17:09 01.10.2022.

Kad je dobila posao , nije zadovoljavala uvjete natječaja . Ups . Ups . Zaboravila je napomenuti da joj je rodbina Gradinacelnik Dugog Sela Nenad Panian . Toliko o tome , da je “ vidjela “ natječaj …

DU
Deleted user
16:33 01.10.2022.

Meni se uopće nije dopadao njen način vođenja na TV-u, previše mi je to bilo pekmezasto. Ali nekima je bila super pa i to poštujem. U svakom slučaju, sretno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije