Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Valentinovo: Za koncert u kazalištu Komedija splitski pjevač sprema se na Bjelolasici

Karan: Držim se one da je s pravom mačkom svaki mjesec veljača

karan
Foto: Antonio Bronić/Pixsell
1/2
10.02.2010.
u 19:15

– Ja sam dežurni doktor na emocionalnoj klinici pa ću u subotu u 23 sata na pozornici kliktati o ljubavi. No, privatno mislim da su sve te dominacije jako naporne – kaže Karan.

Dan zaljubljenih Goran Karan i grupa Vagabundo provest će u zagrebačkom kazalištu Komedija, potom otputovati na svirku u Disneyland, a nakon toga u Srbiju, gdje će svirati sve do završnog koncerta – u Sava centru na Dan žena. Takav tempo, kaže Goran, sredovječni muškarci poput njih mogu izdržati samo uz “vojničku” disciplinu. Zato su se ovih dana povukli na završne pripreme na Bjelolasici.

Doktor za ljubav

– U grupi su dva nova člana koje smo doveli na inicijaciju. Još ne znaju da će u kupaćim gaćicama morati kroz snijeg, a navečer na skije. Moram paziti da na koncert ne dođemo s plastičnim i keramičkim umecima – kaže Karan, čijem tijelu sportske snage nimalo ne nedostaje. Difovac u duši s loptom u ruci opušta se kao uz klasiku. A kad, kako kaže, pusti “prvu mast”, vraća se na višesatno druženje s glazbom – i ljubavnim pjesmama dalmatinskog melosa, kojima će na Valentinovo raspametiti posjetitelje Komedije.

– Ja sam dežurni doktor na emocionalnoj klinici pa ću u subotu u 23 sata na bini kliktati o ljubavi. No, privatno mislim da su sve te dominacije jako naporne – kaže Karan. U njegovu životu Valentinovo i Dan žena samo su dva dana u nizu u kojima pokazuje naklonost i poštovanje prema ženskom rodu. Ljudima koje voli, tvrdi, darove kupuje uvijek i bez povoda, pa se zbog Valentinova pretjerano ne uzbuđuje.

– Vodim se jednim splitskim grafitom koji kaže “S pravom mačkom svaki je mjesec veljača” – tvrdi pjevač. Za razliku od Dana zaljubljenih, mnogo više euforije pokazuje kad je u pitanju odlazak u Disneyland.

U trećoj adolescenciji

– Imam svojih infantilnih problema, kao i svaki muškarac mojih godina. Ali na vrijeme sam shvatio da je bolje otići u Disneyland ili se baviti sportom nego kupiti porsche. Lakše je za budžet, a i ekološki prihvatljivije – našalio se 45-godišnjak kojemu je ljubav vječna inspiracija. – Mašte mi nikad nije nedostajalo, a imam i ponešto iskustva. Inspirira me i treća adolescencija – tvrdi pjevač. No, bez obzira na “treću mladost”, u ovim ga godinama iz sna prenu plišani medvjedići koji “stignu” na scenu.

– Pretjerana krika i cika oko moga lika i djela mi je smiješna. Bacanje medvjedića lijepa je gesta, ali što ću ja s medvjedićima? Proslijedit ću ih u dobrotvorne svrhe – kaže Goran Karan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije