Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUM NA PLAŽI

Karabinjeri u kupaćim gaćama uhitili mafijaša

karabinjeri
AFP
25.08.2011.
u 11:29

Kako bi bili sigurni da opasni mafijaš neće imati oružje, policajci su sačekali da ode uđe u more i, izigravajući turiste, uhitili ga na plaži.

RIM – Karabinjeri su uhitili mafijaškog bjegunca Salvatorea Facchinerija (36) u moru, na kupanju. Pratili su ga kao obični turisti na plaži, a dvojica su ga čekala u kupaćim gaćama u moru. Kada je mafijaš ušao u more da se osvježi, dočekalo ga je iznenađenje: karabinjeri kupači koji su ga uhitili.

Salvatore Facchineri bio je s obitelji na plaži u Tropei, jednom od najljepših ljetovališta u regiji Calabriji, a upravo na tim prostorima za njim su tragali istražitelji. Salvatore je na čelu mafijaške obitelji naslijedio oca Mischelea Facchinerija.

Na plažu u Tropei Salvatore je došao sa suprugom i dvoje djece. Karabinjeri, koji su tu već bili kao obični turisti, nisu ga odmah uhitili već su ga čekali u moru kako bi bili sigurni da neće sa sobom imati oružje i tako neće biti u opasnosti ostali turisti. Tu plažu, inače, uglavnom pohode strani turisti, koji su s iznenađenjem pratili uhićenje mafijaša.

Salvatore Facchineri osuđen je na deset godina i osam mjeseci zatvora na sudu u Reggio Calabriji jer je dvojicu rumunjskih državljana pretvorio u robove koji su morali za njega raditi besplatno te za iznuđivanje novca. Njegov otac Michele bio je ključni čovjek u međumafijaškom ratu u regiji Calabriji između klana Facchineri i klana obitelji Albanese-Raso-Gullace, tijekom kojeg je u 30 godina ubijeno više od 70 osoba. Salvatore Facchineri je, prema istrazi, naslijedio oca na čelu mafijaškog klana.

Ključne riječi

Komentara 2

MA
matetes
13:58 25.08.2010.

Po ovom naslovu gore izgleda da su karabinjeri bili u kupaćim gaćama!!???

SN
sneacker
14:01 25.08.2010.

Sigurno nece prikazat te carabiniere u kupacima :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije