Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatno

Lošić otkrio zašto je za njim na ulici trčao muškarac i što ga je zamolio

Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/4
30.09.2018.
u 18:58

Čovjek je rekao da mu se želi zahvaliti jer je prodao 70.000 "njegovih" kapa, od kojih su on i njegova žena sagradili vikendicu.

Frontmen grupe Plavi orkestar prisjetio se prije koncerta u varaždinskoj areni 6. listopada anegdote iz prošlosti. 

Sredinom osamdesetih hodao je sarajevskom ulicom i odjednom začuo iza sebe nekoga kako ga doziva nadimkom. Kada se okrenuo ugledao je vlasnika jedne prodavaonice kapa kako trči za njim. Nakon što se zaustavio, čovjek je rekao da mu se želi zahvaliti jer je prodao 70.000 "njegovih" kapa, od kojih su on i njegova žena sagradili vikendicu. Čak ga je molio da ne mijenja imidž.

Nedavno se isto tako ispričao Terezi Kesoviji koju je vinom polio po bijeloj haljini. Tada je bio toliko prestrašen da je samo pobjegao. Osim prisjećanja na prošlost, komentirao je i kako u garderobi piju samo vodu, najčešće večeraju salate, a spavati idu u hotel.

 

Komentara 6

SO
SoloHan
19:29 30.09.2018.

Za mnom je danas na nasipu trčao pas, ništa nije rekao, ni kapu nije imao

NA
narcis660
20:46 30.09.2018.

Zamnom.je trčao tuđi muž ništa mi nije rekao a htjeo je...😅🤣

Avatar rubinet
rubinet
19:59 30.09.2018.

A je li otkrio zašto piše đikansku glazbu.Hard core đikansku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije