Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"monte carlo"

Kako je Pepeljuga iz Teksasa postala princeza

monte
05.08.2011.
u 09:00

– U ovoj je priči riječ o iskustvima i sjećanjima na mladost koja zauvijek utječu na vaš život. Selena me potpuno šarmirala. U usponu je i vidio sam šansu dobiti Audrey Hepburn u trenutku kad se iz djevojke pretvara u mladu damu.

Šetnja pariškim bulevarima, kroasan za doručak, flert sa zgodnim Francuzom, maratonski šoping, slike su koje je Grace (Selena Gomez) vrtjela u svojoj zgodnoj glavici konobareći u kafiću u Teksasu. Odustajanje od sna nije opcija i zato s najboljom prijateljicom Emmom (Katie Cassidy) i polusestrom Meg (Leighton Meester) kreće u parišku avanturu, uprizorenu na velikom platnu u filmu “Monte Carlo” koji u naša kina dolazi 11. kolovoza. San o idiličnom odmoru u glavnom gradu Francuske pretvorit će se u noćnu moru kad cure ugledaju očajne sobe u kojima su smještene, a jurnjava za autobusima kako bi došle do centra zadavat će im glavobolju. Ali, kako to obično biva u bajkama u kojima se sirote i lijepe sluškinje pretvore u princeze, tako će se i Grace igrom slučaja naći usred raskošnog svijeta.

Grace će, naime, biti zamijenjena za Britanku koja je u središtu društvenih zbivanja - Cordeliju Winthrop Scott. Djevojke dođu do pozivnica na Cordelijin dobrotvorni bal u Monte Carlu i opremljene odjećom i nakitom (samo ogrlica vrijedi 4 milijuna dolara) kreću u romantičnu avanturu tuluma na jahtama, polo utakmica i izrazito prihvatljivih mladoženja. No, kad ogrlica nestane, a Cordelia se pojavi, Grace, Emma i Meg moraju upotrijebiti sav svoj južnjački šarm, klikere i eskapade da bi spasile svoje slatko ljetovanje.

– U ovoj je priči riječ o iskustvima i sjećanjima na mladost koja zauvijek utječu na vaš život. Selena me potpuno šarmirala. U usponu je i vidio sam šansu dobiti Audrey Hepburn u trenutku kad se iz djevojke pretvara u mladu damu. Lijepa je, ali i pristupačna i zrači dobrotom i normalnošću, što joj daje posebnu privlačnost – objasnio je Bezucha svoje misli vodilje u ovom filmu. Dio scena snimljen je u Monte Carlu, Parizu te u studiju u Budimpešti, gdje su replicirali predvorje glamuroznog Hotel de Paris u Monacu.

– Naši likovi moraju proživjeti vlastito putovanje da bi iskusili što im nedostaje i da bi naučili cijeniti ono što već imaju. I naša junakinja mora shvatiti da je najzadovoljnija kad je kod kuće – otkrio je redatelj mogući kraj ove bajkovite priče.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije