Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENUTAK ISTINE

Kako je Kusturica izgubio živce

Formula 1
Foto: AFP
1/2
09.11.2009.
u 11:53

Snimka trenutka u kojem je poznati redatelj odlučio prekinuti razgovor s Aleksandrom Stankovićem za emisiju "Nedjeljom u 2" i izbaciti HRT-ovu ekipu.

Ključne riječi

Komentara 6

OB
-obrisani-
12:31 09.11.2009.

Pitajte sarajlije šta misle o njemu,smeće jedno od čovjeka dok je raja ginula po sarajevu on je slavio i velićao velikosrpsku politiku! smrad od čovjeka!

Avatar jura-100
jura-100
13:11 09.11.2009.

Ne kužim - gdje je tu vikanje, psovanje, nervozno ustajanje i vraćanje, izbacivanje... ??? tko je tu lud? Ako je toga bilo - zašto to ne objavite? Ili toga nije bilo?

DU
Deleted user
13:16 09.11.2009.

Taj je ist kao i \"nas\" Rade Serbedzija. Dok su njegovi chetnici rasturali Hrvatski, u Beogradu je srao po Hrvatima i Hrvatskoj. Sada dobiva za svoje kazaliste milijune poreznog, dakle naseg, novca iz drzavne kase, pa cak i besplatnu upotrebu Brijuna kao pozornice. A ima ih jos jako puno iz \"kulture\" koji su isto radili. Gade mi se svi!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije