Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stari šarmer

Kad Ćiro putuje carinici i policajci 'polude'

miroslav ćiro blažević
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/16
05.10.2014.
u 18:09

Dok je čekao prijateljicu na zagrebačkom Plesu, Miroslav Ćiro Blažević šarmirao je tamošnje osoblje

Uvijek srdačni Miroslav Ćiro Blažević prava je senzacija gdje god se pojavi. Stari, mladi, žene, muškarci, svi Ćiri žele bar dati stisak ruke, ako ne i zagrljaj.

Tako je i bilo ovog nedjeljnog popodneva na zagrebačkom aerodromu Pleso gdje je Ćiro izazvao pomutnju te šarmirao carinike i policajce, a izljubio se i zagrlio i sa Indirom Vladić iz Colonije, koju je slučajno sreo.

Dok je čekao prijateljicu koja je doputovala zrakoplovom, Ćiro je vrijeme kratio fotografirajući i grleći se sa carinicima i policajcima zagrebačkog Plesa, uz karakterističan širok osmijeh.

Kratkom i ugodnom druženju s nekadašnjim nogometnim izbornikom hrvatske reprezentacije došao je kraj kada je Ćiro dočekao gošću, poljubivši je u ruku, poklonivši joj cvijeće te se odvezao automobilom.

>>Ćiro: Ma može, sine, selfie, ali daj neka me zagrle ove ljepotice, a vi stanite sa strane

>>Ćiro, Stanković i Žera pozirali s pravim zvijezdama

Foto: Marko Prpić/Pixsell

Komentara 13

ČS
Čuvaj se senjske ruke
23:44 05.10.2014.

naslov članka "kad ćiro putuje...", a on uopće nije putovao piše već neku svoju dočekivao! Užasno zanimljiv tekst, biser našeg novinstva. ova koja to piše sigurno će biti dobitnica nagrade novinar godine. baba je zaslužila.

Avatar T0MISLAV
T0MISLAV
20:38 05.10.2014.

članak koji se čita u jednom dahu

ČS
Čuvaj se senjske ruke
19:07 05.10.2014.

autor - jelena kovačević!!!! to je hrvatsko novinarstvo, kaj ne zastupnica čitatelja ružica cigler?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije