Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posao i gušt

K. Costner u Beogradu se slasti rolicama od patlidžana i pivom

kevin
Pixsell
15.04.2013.
u 20:00

Iako je njegovo osiguranje zamolilo novinare da mu ne prilaze jer nije raspoložen za izjave, oskarovac je nakon obilaska lokacija za snimanje sâm pozvao novinare da mu se pridruže.

Nekoliko sati nakon što je u beogradsku zračnu luku Nikola Tesla sletjela Beyoncé, stigao je i glumac Kevin Costner. Povod njegova dolaska u Beograd snimanje je filma “Three Days To Kill” redatelja Luca Bessona.

Sâm pozvao novinare

Nakon što se smjestio u hotel Hyatt Regency, Costner se okrijepio u restoranu Maska. Kako pišu srpski mediji, uživao je u rolicama od patlidžana i bifteku, a uza slasnu večeru popio je pivom. Nedjelju prijepodne proveo je razgledavajući prostorije bivšeg hotela Jugoslavija u kojem će se snimiti dio filmskih scena. Iako je njegovo osiguranje zamolilo novinare da mu ne prilaze jer nije raspoložen za izjave, oskarovac je nakon obilaska lokacija za snimanje sâm pozvao novinare da mu se pridruže.

Tek planira razgledati grad

– Sviđa mi se ovdje, lijepo je. Nisam puno toga vidio jer sam došao u subotu navečer, ali nadam se da ću idućih dana imati vremena za obilazak grada – rekao je novinarima Blica. Suradnici koje je produkcija angažirala za beogradsko snimanje kažu kako je Costner vrlo skroman i ne traži nemoguće, poput nekih hollywoodskih zvijezda. U filmu “Three Days To Kill” glumi smrtno bolesnog tajnog agenta u mirovini. Iako više nije u službi, prihvaća opasan zadatak i ako ga obavi, dobit će lijek koji mu može pomoći.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije