Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u bolnici

Justinu Bieberu nestalo zraka, a Kelly Osbourne imala napad

justin
Pixsell
08.03.2013.
u 18:00

Mislila je da je riječ o spontanom pobačaju pa je u bolnicu došla prestravljena i u suzama. Nakon pregleda liječnici su utvrdili da su i majka i beba dobro.

Zdravstvenih problema ovih dana imaju američke zvijezde Justin Bieber, Kelly Osbourne i Kim Kardashian. Justin Bieber morao je prekinuti koncert u Londonu jer je imao teškoće s disanjem. Pjevač je nastupao samo 15 minuta kad je odjurio s pozornice, a u backstageu su ga dočekali liječnici koji su ga pregledali. Ubrzo se vratio na pozornicu jer je želio dovršiti koncert kako ne bi iznevjerio obožavatelje. Poslije koncerta završio je u bolnici.

– Justinu je naglo nestalo zraka. U jednom trenutku više nije mogao izdržati pa je morao uzeti pauzu. Iako su mu liječnici rekli da mora pregledati pluća, on se odlučio vratiti na pozornicu – rekao je Scooter Braun. A usred emisije uživo onesvijestila se Kelly Osbourne. Tijekom snimanja kolegama je izjavila da se ne osjeća dobro. Odjednom je pala sa stolca i počela se tresti. Ubrzo je došla k sebi, no njezini suradnici tražili su od nje da ode u bolnicu.

Trudna Kim Kardashian u utorak navečer primljena je u bolnicu nakon slijetanja u Los Angeles zbog jakih bolova koje je osjetila i straha od spontanog pobačaja. Njen prijatelj novinarima je ispričao da je Kim pozlilo tijekom leta te da se jako prestrašila. Mislila je da je riječ o spontanom pobačaju pa je u bolnicu došla prestravljena i u suzama. Nakon pregleda liječnici su utvrdili da su i majka i beba dobro.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije