Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žrtva parodije

Justina Biebera u crtiću "South Park" stigla strašna smrt

justin
Pixsell
12.11.2010.
u 10:39

- To je on! Zbogom, Justine Bieberu, ti mali irigatoru - uzvikne Coon i stisne Justina s dva prsta sve dok mu ne eksplodira glava.

Nakon što su nemilosrdno ismijali Toma Cruisea, Jennifer Lopez i mnoge druge zvijezde, na meti tvoraca South Parka našla se i trenutačno najveća tinejdžerska zvijezda Justin Bieber.

16-godišnjeg pjevača u kontroverznom je crtiću stigla strašna smrt od ruke divovskog čudovišta Coona, alter ega Erica Cartmana koji se odlučio riješiti sveg zla na planeti Zemlji.

- Zahvaljujući Coonu i njegovim prijateljima naša zemlja će se uskoro riješiti sveg zla, ali prvo će se suočiti s najvećim izazovom i zlom - Justinom Bieberom - najavio je u jednoj od prijašnjih epizoda Cartman.

U posljednjoj epizodi Bieber pjeva svoj hit "Baby" kada u arenu uđe čudovište i uzme ga s pozornice.

- To je on! Zbogom, Justine Bieberu, ti mali irigatoru - uzvikne Coon i stisne Justina s dva prsta sve dok mu ne eksplodira glava.

- Za spas planeta morali smo zaustaviti ovog malog šup** - kaže okrutno čudovište na kraju.

No, koliko god bi likovi iz kultnog South Parka željeli da je drugačije, tinejdžerska senzacija neće tako skoro nestati sa scene. Bieber na Facebooku ima 15 milijuna obožavatelja, šest milijuna na Twitteru i više od milijardu klikova na YouTubeu.

Ključne riječi

Komentara 1

KO
Kemijska olovka
15:46 13.11.2010.

Ocito novinar nije niti pogledao epizodu a o njoj pise. Za njegovu informaciju svaka epizoda South parka moze se pogledat na sluzbenoj stranici \'\'southparkstudios.com\'\'\' - tako da bi barem bilo korisno da ako vec o necemu pise da barem pogleda.. Spoiler alert: Nije Coon/Cartman ubio Biebera nego lord Cthulhu kojega su prizvali BpOil buseci naftu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije