Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
utučen pjevač

Justin Bieber upao u loše društvo i prekinuo sa Selenom Gomez?

bieber
Foto: Pixsell
1/3
06.08.2011.
u 15:21

Osim od Kingstona, Bieber se ne odvaja ni od bivšeg zatvorenika Lil Waynea, a nakon što su snimili zajedničku pjesmu zbližio se i s Chrisom Brownom zbog čije je agresivnosti Rihanna prije dvije godine završila u bolnici.

Čini se da se 17-godišnji Justin Bieber odlučio riješiti imidža dobrice pa se počeo družiti sa zločestim dečkima američke glazbene scene. To se nikako nije svidjelo njegovoj dvije godine starijoj djevojci Seleni Gomez pa je par navodno prekinuo.

Kap koja je prelila čašu bila je kada je Justin doveo repera Seana Kingstona, koji ima dosje zbog provala u djetinjstvu, na Selenin koncert na Floridi. Pjevačica mu je rekla da se prestane družiti s njim te su se jako posvađali. Zaključili su da je najbolje da se ne viđaju dok je Gomez na turneji i prekinuli vezu.

Osim od Kingstona, Bieber se posljednjih tjedana ne odvaja ni od bivšeg zatvorenika Lil Waynea, a nakon što su snimili zajedničku pjesmu zbližio se i s Chrisom Brownom zbog čije je agresivnosti njegova bivša djevojka Rihanna prije dvije godine završila u bolnici.

Justinu je navodno prekid s Disneyjevom zvijezdom teško pao te je čak i plakao poslije svađe.

- Teško je vidjeti 17-godišnjaka kako plače i govori djevojci da je voli – rekao je Bieberov poznanik za The Sun.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije