Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slika iz rodilišta

Junior i Marta Fernandes dobili su sina, evo koje ime su mu odabrali

Foto: Instagram
1/6
05.07.2018.
u 15:40

Marta je rodila danas u privatnoj poliklinici u Zagrebu.

Bivši nogometaš Dinama Junior Fernandes i njegova supruga Marta Marija postali su roditelji.

Marta je rodila danas u Zagrebu u privatnoj poliklinici, a sretnu vijest je već objavila na društvenim mrežama uz fotografiju iz rađaonice na kojoj su ona, suprug i njihov sin kojem su dali ime Mateo.

 

 

Trudnoću je Marta odlično podnosila i za Story je u ožujku rekla:

- U trudnoći se osjećam super. Nikad bolje! Nisam imala problema s mučninama i tek nedavno mi se počeo vidjeti trbuščić. Da nema trbuščića ne bih ni osjetila da sam trudna'.

Pohvalila je i Juniora i rekla kako joj pomaže u svemu i velika joj je podrška. 

1/14

Komentara 2

Avatar narozi
narozi
19:34 05.07.2018.

tako sve one radu i sa igracima NBA- otvori im se rupa izmedu nogu samo za pare... Znam jednoga NBA igraca i samo da vidite zene kako stoje u hotelima i cekaju i masu - i to je stajno kada dodem koj njega u posjetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije