Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽIVANJE U ČAROLIJI BLAGDANA

Joško i Jelena Katarina: Ljubav je u zraku na Adventu

Jelena i Joško
Foto: Instagram
1/3
13.12.2016.
u 10:24

Par je ovaj vikend, kao i brojni drugi građani Zagreba, proveo na Adventu s prijateljima, među kojima su bili i glumci Goran Navojec i Marija Škaričić.

Čini se da ljubav poznatog domaćeg para, televizijskog producenta i voditelja kviza “Šifra” Joška Lokasa i njegove 20 godina mlađe djevojke, voditeljice igara na sreću Jelene Katarine Kape – cvate. Par je ovaj vikend, kao i brojni drugi građani Zagreba, proveo na Adventu s prijateljima, među kojima su bili i glumci Goran Navojec i Marija Škaričić.

Joško ju je osvojio na prvu

Fotografiju s njihova druženja na Instagramu je objavila Jelena Katarina napisavši: 
– Uživanje u čaroliji blagdana. 
Joško (44) i bivša Miss turizma vezu su počeli početkom jeseni prošle godine, a kako je tada lijepa Trogiranka izjavila, Joško ju je osvojio na prvu pa se već neko vrijeme govorka da bi par mogao prošetati do oltara. Kada je o zaljubljenom Jošku riječ, on je nedavno o njihovoj ljubavi i razlici u godina u intervjuu za Ekran rekao: – Osvojila me spontanošću i duhovitošću. Naravno da sam primijetio i njen izgled, ali nije bio presudan. Naše upoznavanje plod je potpune slučajnosti, ali nam veza nije plod slučajnosti. Izdržali smo dosad uz beskrajnu toleranciju i baš guštamo. Godine su tu i takve su kakve jesu. Problema nemamo, a kada dođu, onda ćemo o njima.

Jošku i Jeleni Katarini društvo su pravili glumci Goran Navojec i Marija Škaričić. Iako se o njihovoj vezi već dugo govori, prvi su put viđeni zajedno na jednom događanju ovog ljeta, ni Goran ni Marija o tome ne žele govoriti u javnosti. Vezu nisu ni demantirali, a Marija je tek duhovito komentirala da su njih dvoje već niz godina u različitim vezama – poslovnim, prijateljskim, telefonskim..

>>'Odbila sam se skinuti za Playboy jer je moje tijelo rezervirano samo za Joška i mene'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije