Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretno zaljubljena

Josipa iz 'Gospodina Savršenog' o ljubavi: 'Nadam se da je moja potraga završena i da ćemo uskoro imati istu adresu'

Foto: RTL
1/12
12.05.2022.
u 16:09

Josipa Lauš je u showu priznala da se zaljubila, a izlazak iz emisije teško joj je pao. Toni je pred samo finale zaključio da on njihov odnos smatra prijateljskim što njoj nije bilo lako čuti. U izjavi koju je nakon toga dala kazala je da bi, u slučaju da se sretne sa Šćulcem na ulici, prešla na drugu stranu.

Natjecateljica showa 'Gospodin Savršeni' Josipa Lauš na svojem je Instagramu profilu nedavno otkrila da je svog 'Savršenog' pronašla iako to nije splitski profesor Toni Šćulac za čije se srce natjecala u showu.

- Za mene je ovo bila velika avantura i nakon godinu dana mogu vam samo reći da mi nije žao ni sekunde što sam se upustila u tako nešto. Ova žena danas živi punim plućima, promijenila je mnogo toga a opet ostala je čovjek. Ono najvažnije je da ju netko voli onakvu kakvu ste je imali prilike upoznati u ovih nekoliko tjedana - napisala je Josipa nakon što je emitirana epizoda u kojoj ona ispada te otkrila kako ima novu ljubav.

- Ova žena je pronašla ljubav i želim mu ovim putem poručiti: Hvala ti što me voliš i postojiš - napisala je tada. U intervjuu za rtl.hr otkrila je svoje dojmove nakon showa, kao i da je u showu bolje upoznala sebe. U ovom razgovoru otkrila je i još nekoliko detalja o svom dragom.

- Mene je pronašao moj Gospodin Savršeni i željela bih poručiti svim curama da nikada ne prestanu tražiti onog pravog jer dođe kada se najmanje nadaš. Već je nekoliko mjeseci dio moga života i nadam se da je moja potraga završena. Trenutačno još uvijek živim na relaciji Karlovac-Zagreb zbog poslovnih obaveza, ali se nadam da ćemo uskoro imati istu adresu i sve ono što si želimo – rekla je.

Inače, Josipa je u showu priznala da se zaljubila, a izlazak iz emisije teško joj je pao. Toni je pred samo finale zaključio da on njihov odnos smatra prijateljskim što njoj nije bilo lako čuti. U izjavi koju je nakon toga dala kazala je da bi, u slučaju da se sretne sa Šćulcem na ulici, prešla na drugu stranu. Josipa tijekom showa se isticala i time što nije pokazivala bliskost s drugim djevojkama te isticala da tu nije zbog prijateljstva, nego ljubavi.

VIDEO Mia Dimšić nakon nastupa: 'Ponosna sam na svoj tim'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije