Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život na vagi

Josip iskreno: 'Borio sam se za život. Stalno vodim neke borbe. Ovo je još jedan moj rat, ali mislim da je zadnji'

Foto: RTL
1/12
21.10.2022.
u 22:31

Josipu je supruga priredila pečenu janjetinu za ručak no Čapo joj je zahvalio i preskočio svoje omiljeno jelo pa mu je supruga servirala pileću juhu i povrće s roštilja. Željka je sa svojim prijateljicama otišla na ručak, a  odbila je kada su je djevojke ponudile alkoholnim pićem kao i da za ručak pojede pohanu šniclu.

Kandidati svjesni što ih čeka u stvarnom životu: 'Lako je tu sad ne posegnuti za nečim, ali tek vani će to biti pravi izazov!'

Željka i Josip nastavljaju sa izazovom u kojem u sat vremena moraju prijeći devet kilometara veslajući na ergometru.

„Očekujem da to odradim što bolje i brže“, rekla je Željka, a Josip je kod svoje kuće komentirao isto. I njoj i Čapi pomogla je obitelj da što prije završe izazov, a čak je jedan dio dionice odveslao i Josipov tata! Poslije mu je u treningu pomogao prijatelj i trener Stjepan dok je Željki pomogao prvi pobjednik 'Života na vagi', Ivan Krolo.

„Ovo je za mene mačji kašalj, ja sam se borio za život. Cijeli život vodim neke borbe. Ovo je još jedan  moj rat, ali mislim da je zadnji. Pobijedit ću kao i sve svoje osobne ratove do sada. Motiv imam – cijela moja obitelj!“, rekao je Josip.

Za to vrijeme Roko je vodio posljednji trening crvenog i plavog tima prije vaganja.

Josipu je supruga priredila pečenu janjetinu za ručak no Čapo joj je zahvalio i preskočio svoje omiljeno jelo pa mu je supruga servirala pileću juhu i povrće s roštilja.

Željka je sa svojim prijateljicama otišla na ručak, a  odbila je kada su je djevojke ponudile alkoholnim pićem kao i da za ručak pojede pohanu šniclu. „Mislim da ću se večeras, s obzirom na to da sam s vama vani, počastiti s piletinom, a desert mi je druženje s vama“, rekla je Željka prijateljicama što je njih ugodno iznenadilo. „Ne vidim onu strast u očima i onaj njezin 'mljac' za pohanjem!“, rekle su prijateljice.

Došlo je vrijeme da timovi stanu na vagu, a Maja im je prije pojasnila pravila. „Danas nema ni žute ni crvene linije što znači da ste svi ugroženi. Jedino će rezultat Josipa i Željke odlučiti o vašoj sudbini. Vaš gubitak kilograma u ovom ciklusu ne utječe na finalni rezultat. Ukoliko izgubi Čapo izgubio je plavi tim, ukoliko izgubi Željka izgubio je crveni tim“, objasnila je Maja.

Ivana je prva stala na vagu, a s 99,3 kilograma došla je na 96,9 kilograma skinuvši tako 2,4% svoje tjelesne mase.

Roko je sa 134,6 kilograma pao na 130,6 te skinuo tako četiri kilograma što je sve oduševilo. Štefica je na posljednjem vaganju imala 136,5 kilograma, a sad izgubila je četiri kilograma pa ju je pohvalio i Edo.

Anja je, pak, prije vaganja otkrila da je Anja danas, i Anja prije showa, potpuno različita osoba. Ona je sa 121,3 kilograma došla na 119,2 kilograma.

Toma je bio prvi član plavog tima koji je stao na vagu. Maja ga je prije toga upitala ima li kakvih slabih točaka. „Discipliniranost. Gledajući u taj puni frižider svašta mi je bilo palo na pamet. Lako je tu sad ne posegnuti za nečim, ali vani će biti pravi izazov. Nemam samopouzdanja i najgori moment će mi biti voditi vani život kakav sam vodio ovdje“, objasnio je Toma svoje strahove. Na posljednjem vaganju imao je 115,9 kilograma, a sad ima 3,1 kilogram manje.

Matea je bila sljedeća na vagi, a sa 106,1 kilograma došla je na 103 što ju je jako razveselilo. „Napokon dobri rezultati i nadam se da će tako i ostati“, rekla je.

Filip je rekao da bi volio, kada ode kući, postati funkcionalan u normalnim životnim stvarima. Na posljednjem vaganju je imao 207, 6 kilograma, a skinuo je 2,2 kilograma.

Ipak rezultati timova večeras nisu bili bitni već kilogrami Josipa i Željke, a koliko su izgubili i koji će tim na temelju njihovih izgubljenih kilograma pobijediti, gledatelji će doznati u ponedjeljak od 21.15 sati.

VIDEO Porota je odlučila da Kevin Spacey nije kriv za spolno dodirivanje glumca i ne mora platiti 40 mil. dolara

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije