Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči spektakla

Jose Mourinho nogometašima Reala puštao Tonyja Cetinskog

Tony Cetinski
14.09.2011.
u 15:02

Tony Cetinski i Miroslav Rus danas su na poziv Tomislava Ivkovića posjetili jednog od najvećih trenera današnjice – Josea Mourinha.

Jedna od najvećih zvijezda ovih prostora Tony Cetinski i poznati autor i predstavnik diskografske kuće Hit Records Miroslav Rus danas su na poziv Tomislava Ivkovića posjetili jednog od najvećih trenera današnjice – Josea Mourinha. 

Mourinho se jutros pripremao za odlazak na maksimirski stadion gdje nas večeras očekuje utakmica stoljeća. Tony je Mourinhu darovao nekoliko svojih albuma, a, kako doznajemo, trener je, ušavši u autobus koji Realove igrače prevozi do stadiona, odmah zatražio da se Tonyjev album stavi u CD-player.

Ključne riječi

Komentara 1

BO
bomba
08:03 15.09.2011.

Ne razumijem ponašanje lokalnih zvijezda. Oni lete da se slikaju sa zvijezdama svjetskog sjaja kao što klinci trče za njima. Klince razumijem jer je to na njihovom nivou pameti, ali odrasli tovari žele dokazati da nisu ni oni daleko. Daa je netko bio bi poznat i sam ga Jose zatražio a ne da se on sam nameće. Ja mislim da ga je Jose već zaboravio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije