Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Još nas dva dana dijeli od koncerta Tomislava Bralića & klape Intrade

Tomislav Bralić
Foto: PR FOTO
PR
Autor
PR članak
12.12.2013.
u 14:56

Dom sportova 14.12.'13 postat će hram dalmatinske pisme

Blagdansko ozračje u Zagrebu svake godine započinje koncertom, sad već svjetski znanih glasova eminentnih Tomislava Bralića i klape Intrade. Tako nas još samo dva dana dijeli od susreta s njima i njihovim teško dostižnim izvedbama najboljeg što nam ova vrsta glazbenog izričaja pruža. I opet ćemo s njima dočekati 'Zoru bilu', i opet ćemo s njima reći 'Zašto uvik pivamo', i opet ćemo s njima iz duše otpjevati onu svima znanu, 'Croatio iz duše te ljubim'.

Niz je podugačak, a svaka je ona prava što toplinom i dubokom emocijom pogađa ravno u dušu.

Interes za ovaj koncert je ogroman kao i uvijek kada su u pitanju Tomislav Bralić i klapa Intrade i sada je zadnji trenutak da osigurate svoju ulaznicu. Parter je odavno rasprodan.

Dom sportova 14.12.'13 postat će hram dalmatinske pisme, pa vas zovemo, pridružite nam se, kako ne biste propustili da vas ovaj nestrpljivo očekivani događaj uvede u božićno slavlje. Klapa se svake godine potrudi svojim obožavateljima potruditi napraviti drukčiji koncert , sa zanimljivim gostima. Ovim će se popularnim klapašima pridružiti njihovi gosti VANNA, MIROSLAV ŠKORO, te KLAPA ŠTORIJA. Već sama imena ovih izvođača garantiraju nam izvrstan glazbeni događaj.

'Gost iznenađenja' OLIVER DRAGOJEVIĆ, nakon svojih vrhunskih triju koncerata u „Lisinskom“ pridružit će se svojim prijateljima i zaokružiti ovu čarobnu blagdansku priču.

Obećajemo vam koncert za pamćenje, a za zabavni dio programa zadužen je DAMIR MIHANOVIĆ - ČUBI. Želite li napuniti 'baterije' i oraspoložiti dušu i srce u ove sive zimske dane, dođite u subotu u DOM SPOTOVA. Za sve posjetitelje koncerta pobrinuli smo se da mogu nabaviti sve naše albume po najpovoljnijim cijenama.

www.scardona.hr

Želite prijaviti greške?