Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loši odnosi

Još jedan udarac za Severinu: Okreću li joj to Kojići leđa?

Foto: Instagram
1/8
16.06.2020.
u 15:46

Nataša i Severina odlično su se slagale i s Igorom joj je često dolazila u posjet čemu svjedoče i brojne fotografije koje je Nataša objavljivala na svom Instagramu i nije ih izbrisala.

Odnosi na relaciji Severina i obitelj Kojić po svemu sudeći više nisu idealni kakvi su bili na početku njezine veze, a kasnije i braka s Igorom Kojićem. Poznato je kako Severina na Instagramu prati samo supruga Igora, kojeg je prije nekoliko dana kratko prestala pratiti, a ubrzo su opet postali prijatelji na Instagramu.

Dogodilo se to nakon što mu je Severina poručila kako su njegovi sponzori Olja i Dragan Kojić. Nije prošlo dugo a Severinu su na Instagramu prestali pratiti Igorovi roditelji Olja i Dragan. Jedina koja je i dalje pratila Severinu bila je Igorova sestra Nataša koja već godinama živi u Americi gdje pokušava stvoriti glazbenu karijeru, a sada je više ni ona ne prati na Instagramu. Nataša i Severina odlično su se slagale i s Igorom joj je često dolazila u posjet čemu svjedoče i brojne fotografije koje je Nataša objavljivala na svom Instagramu i nije ih izbrisala. Za razliku od Nataše Igorova mama neke je fotografije s nevjestom uklonila s društvene mreže. Prije dva mjeseca Severina je s Kojićima bila u karanteni u Beogradu i svekrvi je pomagala oko čišćenja i kuhanja i zato je sve iznenadio ovaj prekid odnosa s Kojićima.

1/9

Severina i Igor ne pričaju o tome javno, ali u kuloarima se već duže nagađa o bračnim trzavicama između pjevačice i 16 godina mlađeg Kojića. Severina se u travnju vratila iz Beograda i u Zagrebu je solo proslavila rođendan, a Igor je i dalje u Beogradu i zbilja je čudno što par koji je bio nerazdvojan već neko vrijeme nije na istoj adresi.

VIDEO Sve ljubavi Severine Kojić

 

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
18:43 16.06.2020.

A ja mislio da je ona njima prva okrenula leđa.

HE
Herceg
18:37 16.06.2020.

Što bi rekao naš pokojni sportski komentaror Mladan Delić "pa ljudi moji da li je to moguće! Predlažem uredniku da napiše roman o ovoj pa tko voli nek izvoli,ovako ostatak čitatelja VL umarate o nebitnim stvarima.

DU
Deleted user
16:44 16.06.2020.

Jao bre Sevka će se rastane ili neće?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije