Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hoće li uspjeti?

Još jedan Hrvat želi predstavljati Švicarsku na Eurosongu

mario jurenić
Foto: Facebook
1/3
08.11.2013.
u 12:43

Nakon Darije Kinzer, 21-godišnji Mario Jurenić iz Velike Gorice također će se putem švicarskog izbora pokušati dokopati pozornice u Kopenhagenu

Nakon Darije Kinzer, koja želi ponovno na Eurosong, ali ovog puta kao predstavnica Švicarske, 21-godišnji Mario Jurenić iz Velike Gorice također će se putem švicarskog izbora pokušati dokopati pozornice u Kopenhagenu.

Švicarci svog predstavnika biraju internetskim glasovanjem, a čak 158 izvođača pokušava izboriti pobjedu. Daria Kinzer, koju pamtimo kao jednu od naših najneuspješnijih predstavnica na Eurosongu, ove godine natječe se s pjesmom “Somebody Like You”.

Mario Jurenić prolazak u drugi krug želi izboriti pjesmom "I still love you (Mirela)", koju je sam napisao, jer kako piše Eurosong.hr, nakon što je Hrvatska odustala od natjecanja iduće godine, Mario će pokušati svoj san ostvariti putem Švicarske. Mario pjeva odmalena i najveća mu je želja nastupiti na Eurosongu.

– Možda pjesma nije najbolja niti sam ja najbolji pjevač, ali stvarno bi mi puno značilo kada bi se plasirao u drugi krug natjecanja – napisao je Mario na svom Facebook-profilu.

Jurenić je široj javnosti poznat kao natjecatelj talent-showa "Hrvatska traži zvijezdu" 2011. godine. Tada je pjevao na turskom i hrvatskom jeziku, no nije izborio prolazak dalje, a žiri ga je pritom izvrijeđao.

– Opušteniji sam dok pišem nego dok pjevam – objasnio je Mario svoj neuspjeh na HTZ-u.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije