Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠKO ČAGALJ

Jole u Parizu: Bajka od sumraka do zore

Jole 7
13.02.2010.
u 17:01

– Pariz me doslovno svojom ljepotom bacio na stražnjicu. Nemojte me pitati što mi se najviše svidjelo jer kad je taj grad u pitanju sviđa mi se apsolutno sve – njegove široke i duge avenije, dućani, muzeji, hrana u tradicionalnim francuskim restoranima, muzeji... sve! – kaže Jole.

Bio Jole na pozornici ili u Parizu, kad je o tom splitskom pjevaču riječ, priča je uvijek zanimljiva. A njegov četverodnevni odmor sa suprugom Anom u francuskoj metropoli bio je, kaže Jole, definitivno najljepši do sada.

– Pariz me doslovno svojom ljepotom bacio na stražnjicu. Nemojte me pitati što mi se najviše svidjelo jer kad je taj grad u pitanju sviđa mi se apsolutno sve – njegove široke i duge avenije, dućani, muzeji, hrana u tradicionalnim francuskim restoranima, muzeji... sve! – kaže Jole. Romantičnim putovanjem osobito je htio razveseliti svoju suprugu koja je posljednjih godina bila posvećena ponajviše njemu i djeci.

– Obišao sam gotovo cijelu kuglu zemaljsku, ali ni jedan grad nije me toliko opčinio, osjećao sam se poput nekog djeteta koje se zateklo u svojoj omiljenoj bajci. Obećao sam Ani da ćemo se vratiti – zaključuje, dodavši da je hotelčić u blizini Elizejskih poljana bio baš po njegovom guštu. Kao i odlična ‘francuska kužina’.

Ključne riječi

Komentara 1

ZU
zulika
17:09 13.02.2010.

la la la la ma pricaj mi pricu Jole i onaj koji pise ovakve glupe clanke..eeeeeeeeeeeee

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije