Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Jole pokazao svoje prekrasne kćeri i suprugu: 'Moje, bez žena ništa ne bi bilo isto'

Foto: Promo
1/15
08.03.2024.
u 21:15

Popularni Jole objavio je fotografiju s obitelji i uputio značajnu poruku: - Moje… Sretan Dan žena svim ženama bez kojih ništa ne bi bilo isto!

Pjevač Joško Čagalj Jole Međunarodni dan žena odlučio je čestitati svim damama na poseban način. Naime, popularni Jole objavio je fotografiju s obitelji i uputio značajnu poruku: 

- Moje… Sretan Dan žena svim ženama bez kojih ništa ne bi bilo isto! - napisao je u opisu fotke na kojoj je sa suprugom Anom te kćerkama Ivom, Emom i Tijom i sinčićem Lukom koju možete pogledati OVDJE.

Podsjetimo, Jole i Ana upoznali su se u jednom splitskom kafiću, a glazbenik je u Podcastu Večernjeg lista ispričao kako ga je prvo osvojila izgledom a onda i osobnošću.

 – Jednom smo dugo pričali dok sam vozio na gažu, pa mi je ispričala sve o svojoj obitelji koja se bavila humanitarnim radom. Rekla mi je da su njeni otac i majka namjeravali usvojiti jednog dječaka. Tada mi je bilo jasno kako se iza njene ljepote krije divna osoba – ispričao nam je Jole. 

Vjenčali su se 2006. godine u solinskoj crkvi Gospe od Otoka i slavlje nastavili u restoranu u Splitu čiji je vlasnik tada bio autor svih Jolinih pjesama Tonči Huljić. Dodajmo da glazbenik često važne trenutke obilježila fotografijama na društvenim mrežama, a nedavno je tako podijelio i fotku roditelja koje ne vidimo često. ''Sretan rođendan, tata'', napisao je Jole u opisu fotografije.

VIDEO Haris Džinović prekinuo šutnju o razvodu

 
Ključne riječi

Komentara 4

MA
marli
00:53 09.03.2024.

Ajde ne seri

JA
jamesd
00:54 09.03.2024.

Koga briga. Ne pjevaš dalmatinske kancone već gluposti.

BU
burza
22:55 08.03.2024.

Pa jasno da nebi bili jel muski ne radaju sto nekima nije jasno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije