Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ivan čagalj

Jole podijelio obiteljsku fotografiju i pokazao oca kojeg ne viđamo često, za to je imao poseban razlog

Foto: Vjeko Bilota
1/15
29.01.2024.
u 19:00

Glazbenik roditelje ne objavljuje često, no rođendan oca Ivana nije mogao propustiti pa mu je čestitao i javno

Popularni splitski glazbenik Joško Čagalj Jole svoje roditelje ne pokazuje često, no očev rođendan nije propustio čestitati javno pa je tako podijelio slatku obiteljsku fotografiju na kojoj je s roditeljima Ivom i Ivanom, suprugom Anom i djecom Ivom, Emom, Tiom i Ivanom Lukom. 

''Sretan rođendan, tata'', napisao je Jole u opisu fotografije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jole (@joleofficial)

Brojni pratitelji u komentarima su izražavali čestitke Ivanu.

Joško Čagalj Jole nije samo popularni izvođač, nego je tijekom pola stoljeća karijere postao brend koji je pomno izgradio. Jedan od faktora njegova uspjeha i je dobar tim koji je okupio od prve uspješnice “Duša od papira” s kraja devedesetih. Kako u svakom poslu treba imati i malo sreće, u njegovom slučaju to je bilo uho Doris Drgović, koja ga je čula na jednoj privatnoj zabavi i pitala zašto ne pokuša napraviti nešto više od svoje karijere.

VEZANI ČLANCI

- Odgovorio sam joj da zapravo ne znam, da me zanima suradnja s Tončijem Huljićem ali da sam čuo da je nedodirljiv i nedostupan, na što se samo nasmijala te uzela moj broj telefona. Za dva dana nazvao me Tonči. I što smo se prije 25 godina dogovorili u 15 minuta, vrijedi do dandanas. A s vremenom  smo postali i dobri prijatelji - prisjetio se Jole u jednom našem intervjuu. - Tonči mi nikada nije uvjetovao da moram pjevati samo njegove pjesme, što pokazuje njegovu širinu i korektnost u poslu i jedan je od marljivijih i poštenijih ljudi koje poznajem! Tu je i moj menadžer Pero Kozomara, koji mi je napisao nekoliko uspješnica, blisko surađujem i s Vjekoslavom Huljić, imam i  sjajan bend koji me prati… Zahvaljujući tom dobrom timu možemo ugodno vrludati u aranžmanima pa smo imali različitih uspješnica - od pop i zabavnih pjesama do tamburaških. U toj poslovnoj sinergiji svatko ima svoje mjesto, a na meni je da odlučim što ću pjevati i da to na najbolji način donesem publici uživo ili u spotu - kazao je.

Joško Čagalj Jole na nastupima pršti od energije, a ona nije samo dio imidža koji želi ostaviti, već je vanjski odraz njegove osobnosti. Bio je vrlo živ i kao dijete - znao je dokraja odlijepiti sa zida komad olabavljene tapete, zaletiti se biciklom u zid ili na vruću peć poslagati plastične autiće pa bi se rastopili - ali tu potrebu za akcijom s odrastanjem je usmjerio u glazbu. On je naprosto kralj zabave i intenzivne komunikacije s publikom.

- Roditelji su prepoznali moje zanimanje za glazbu pa su me s pet godina upisali u glazbenu školu u Njemačkoj, gdje sam se i rodio, da bih naučio sviratiklavir i flautu - otkrio je Jole tom prilikom.

VIDEO Iskrena Franka Batelić: Kakav šamar realnosti je stigao kad sam rodila! Više ne upadam u te zamke!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije