Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKO SRCE

Jole oduševio reakcijom na Braču: 'Na znanje i ravnanje svim zvijezdama'

Joško Čagalj Jole
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/9
27.07.2023.
u 20:15

Popularni glazbenik više je puta pokazao svoju humanu stranu, a prije nekoliko dana je dao krv na Braču. Djelatnici Crvenog križa javno su ga pohvalili, kako bi time potaknuli mlade na davanje

Pjevač Joško Čagalj Jole sklon je humanitarnim akcijama, a to je dokazao i ovog puta svojim činom - dobrovoljnim darivanjem krvi.  Djelatnici Crvenog križa s Brača Pjevača su  javno pohvalili na humanosti.

- Priča dana je Joško Čagalj ili popularni Jole. Na znane i ravnanje svim zvijezdama, pa i onima s A liste - kada ste na Braču u danima oko akcije dobrovoljnog darivanja krvi, onda ćete krv i darovati na Braču. Bit ćemo iskreni i reći kako Jolu i prijatelje nije bilo teško nagovoriti, na poziv Predsjednika KDDK-a Postira Ante Biočine da daruje krv odgovor je odmah bio - 'samo da se naspavam i dolazim. Pitali smo ga 'Jole, može slika za stranicu?', na što je skromno odgovorio - 'ma nema potrebe da me reklamirate, nemoj dragi', no kada smo mu objasnili kako baš njegov angažman potakne nekoga od mladih, spremno je odgovorio - 'E, onda može'. Jole, ekipa, veliko hvala, napisali su na Facebooku uz fotografiju.

Jole je nedavno za IN Magazin skromno priznao kako o svojoj humanosti ne voli pretjerano govoriti, ali istaknuo je da mu je pomoći drugima uvijek bilo važno.

VEZANI ČLANCI: 

''Pa ne znam, mislim da nisam ja jedini, to je broj jedan, a mislim da je lijepo dijeliti, širiti, davati, pogotovo onaj tko može", zaključio je. 
Podsjetimo, Jole je nedavno predstavio i svoj novi spot, za pjesmu "Miško moj", koju je izveo na Melodijama Jadrana. Kako kaže Jole, ovom pjesmom napravili su jednog drugačijeg Jolu, malo je drugačiji tekst, ozbiljnija pjesma, ozbiljnije pjevanje, ali plesan aranžman.

Pjesma je nastala zbog njegove poštapalice „miško moj“ koju često koristi kada god zove nekoga ili se javlja na telefon. Spot za pjesmu sniman je u Splitu, te se uz Jolin novi hit, sunce i more dobila prava ljetna, dobitna kombinacija. U spotu glumi i mladi influencer, Luciano Plazibat koji se savršeno uklopio u radnju spota.

Vesela i živahna melodija, kao Jolin zaštitni znak, upotpunila je tekst o nadi i iščekivanju povratka one prave i jedine ljubavi.

VIDEO: Preminula je Sinead O'Connor, legendarna i često kontroverzna pjevačica 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Hazl113
Hazl113
20:30 27.07.2023.

Popularni glazbenik!? Ne znam za koga. Čovjek koji pjeva jedno te isto, sve na isti kalup tri akorda je dosita popularni glazbenik, nema što.

DU
Deleted user
22:41 27.07.2023.

Do sada sam mislio da je Draženov otac, Jovan Petrović iz Trebinja, jedini Jole u Hrvatskoj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije