Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentirao fenomen

Jole o Aleksandri Prijović: 'Da dijeliš karte, teško je napunit pet Arena. Išla su i moja djeca na to'

Zagreb: Pjeva? Joško ?agalj Jole
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/31
12.12.2023.
u 19:48

Jole je jedan od mnogima omiljenih pjevača u Hrvatskoj i fanovi kažu da je njegovim koncertima atmosfera uvijek odlična. Čagalj često dijeli detalje iz privatnog života s javnosti, ali i neka svoj razmišljanja  zbog čega ga mnogi vole. Ovaj put je Jole nakon spektakla u Frankfurtu prokomentirao uspjeh pjevačice Aleksandre Prijović.

Hrvatska noć u Frankfurtu okupila je preko 13 tisuća ljudi koji su se zaželjeli hrvatske pjesme i hrvatskih izvođača, a u glas su cijelu večer pjevali s Jelenom Rozgom, Matom Bulićem, Petrom Grašom, Joškom Čagaljem Jolom, Zlatkom Pejakovićem, Sinišom Vucom, Miroslavom Škorom i Mladenom Grdovićem. Jole je jedan od mnogima omiljenih pjevača u Hrvatskoj i fanovi kažu da je njegovim koncertima atmosfera uvijek odlična. Čagalj često dijeli detalje iz privatnog života s javnosti, ali i neka svoj razmišljanja  zbog čega ga mnogi vole. Ovaj put je Jole nakon spektakla u Frankfurtu prokomentirao uspjeh pjevačice Aleksandre Prijović

- Kapa dolje. Da dijeliš karte, teško je napunit pet Arena. Ja ne mogu ući u taj svijet. Išla su i moja djeca na to, znam da je 99 posto publike bilo od 16 do 18 godina, tako da ne mogu baš komentirati to. Očigledno ima nešto. Gledao sam neke videe, cura odlično pjeva i nije umišljena i bahata - rekao je za 24sata

Pet zagrebačkih koncerata regionalne zvijezde Aleksandre Prijović (28) je iza nas, a o ovom uspjehu govorit će se još dugo. Naime, Prijović je prva kojoj je pošlo za rukom dvoranu na Laništu napuniti pet puta, a o ovom je govorila i pjevačica koja se još uvijek nalazi na turneji imena 'Od istoka do zapada'. Prijović je tijekom turneje nastupala diljem regije, a jedino je u Zagrebu nastupila pet puta. O ovom uspjehu govorila i u svojem gostovanju na Blic televiziji, a otkrila je i koga je sve od kolega zvala da gostuju te tko se nije odazvao pozivu. 

VEZANI ČLANCI:

Naime, Aleksandra je tijekom pet koncerata ugostila Acu Pejovića, Željka Samardžića, Bojana Vaskovića iz Lexington benda, Milicu Todorović, MC Stojana i Teu Tairović, Sašu Matića, Natašu Bekvalac, Jelenu Rozgu, Lepu Brenu, Dejan Matić, Osmana Hadžića i Mayu Berović. No, pjevačica je sada otkrila i koga je pozvala, a nije se odazvao. 

- Meni je žao što Tanja Savić i Milica Pavlović nisu mogle biti moje gošće, iako sam to jako željela, jer poštujem njihove karijere i sve ono što one rade. Uvijek sam tu, da podržim kvalitetu, rad, nešto što vrijedi, što publika voli. U ovom slučaju, Milica je tu mojih godina, Tanja je malo starija, ali volim kada moje mlađe kolege dođu, svi se zajedno podržavamo i dajemo vjetar u leđa jedni drugima. Još jednom želim se zahvaliti Milici. Pošto nije bila gost na koncertu, nije mogla, ali je došla, ispala je jedan veliki car, podržala me i bila je jako vesela, bila je ponosna. Nas dvije smo pričale nakon koncerta i rekla mi: “Radujem se, jer smo nekada nas dvije zajedno počele, a pogledaj gdje smo danas“- rekla je Aleksandra za ovaj medij.

VIDEO Poznati na koncertu Aleksandre Prijović: Iva Todorić spremno pozirala, a Marko Grubnić snimao

Zagreb: Pjeva? Joško ?agalj Jole
1/24

Inače, prvi koncert zakazan je još u svibnju kada je u prva 24 sata prodaje razgrabljeno tri tisuće ulaznica. Krajem srpnja koncert je rasprodan, a organizatori su dodali novi za idući dan 2. prosinca. Početkom listopada rasprodan je i drugi pa je dodan treći za kojeg su karte planule u jedan dan. Istog dana najavljen je i četvrti, a rasprodan je u svega tri dana od puštanja karata u prodaju. A potom i peti koncert. Prijović je u Areni nastupala 1., 2.,3.,4. I 6. prosinca te pjevala za ukupno oko 90.000 ljudi.

VIDEO Tia i Mario Mamić razvode se nakon šest godina braka: Ostajemo prijatelji

Komentara 48

ZA
zagabria3
21:28 12.12.2023.

Da je ovaj list ostao u hrvatskim rukama ne bi se toliko pisao o cajkama pred Božić. Neke stvari su danas u Hrvatskoj gore nego u Jugoslaviji, iz prve ruke

DU
Deleted user
21:00 12.12.2023.

Vec su dosadni sa tom pevaljkom!🤢

BA
Barba56
20:45 12.12.2023.

Ne znam cime se hvalis ? Onda reci da si i ti bio , djeca su ti maloljetna .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije