Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ilegalni dolazak

Johnny Depp u problemima: Australske vlasti prijete da će mu uspavati pse

johnny depp
Foto: change.org
1/4
14.05.2015.
u 12:00

Glumac Johnny Depp u Australiju je doletio privatnim avionom sa suprugom Amber i njihova dva jorkširska terijera iako za ljubimce nije nabavio potrebne dozvole

Glumac Johnny Depp prošli mjesec ilegalno je doveo svoja dva psića, Pista i Booa, na područje Australije i time razljutio australske vlasti.

Naime, Deep je u Australiju doletio privatnim avionom sa suprugom Amber i njihova dva jorkširska terijera iako za ljubimce nije nabavio potrebne dozvole.

Zbog toga se sukobio s australskim ministrom Barnabyjem Joyceom koji mu je zaprijetio da će psiće uspavati ako ih u sljedeća dva dana ne makne iz Australije.

– Samo zbog toga što je Johnny Depp ne znači da ne mora poštivati australske zakone. Postoji poseban proces ako želite dovesti životinje i trebate dobiti dozvole. Stave se prvo u karantenu i onda ih možete dobiti nazad. Ima 50 sati da ukloni pse. Može ih poslati kući čarter letom. Ne pošalje li ih nazad, morat ćemo ih uspavati – kazao je ministar Joyce.

Da su psi u njihovoj zemlji, australske vlasti saznale su nakon što su objavljene fotografije jednog salona za pse u kojem su bili Deppovi ljubimci. Odmah nakon što je vijest o mogućem uspavljivanju izaša u javnost na stranici Change.org pokrenuta je peticija protiv eutanazije Deppovih psića koju je do sada potpisalo gotovo šest tisuća osoba.

Inače, Johnny Depp u Australiju je stigao zbog snimanja novog nastavka filma "Pirati s Kariba".

Foto: change.org

>>Johnny Depp prekršio obećanje da se neće opijati na snimanju

>>Johnny Depp svoj otok nazvao po prijatelju Heathu Ledgeru

Ključne riječi

Komentara 1

ME
meuuu
13:44 14.05.2015.

zakoni su jednaki za sve

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije