Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠALIO SE (VALJDA)

John Cleese popljuvao ostale Pythone

05.02.2009.
u 15:22

John Cleese, legendarni glumac i jedan od najistaknutijih članova komičarske trupe Leteći cirkus Montyja Pythona, nikad nije mnogo polagao na političku korektnost, pa ni sa 69 godina nije promijenio naviku da govori bez dlake na jeziku, Nastupajući u utorak 3. veljače na američkoj televiziji u Jimmy Kimmel Showu, govorio je o svojim kolegama s kojima se skupa proslavio tako da bi, da nije komičar, zaradio nekoliko sudskih tužbi. Nikog nije štedio, čak ni pokojnog Grahama Chapmana:

- Jedan od njih je u redu – onaj oniski koji radi užasno dosadne putopise (Michael Palin)... ali ostali su grozni. Terry Jones je maleni Velšanin koji se lako uzbudi, on i ja se nikad nismo slagali. Ono što Terry ne može prihvatiti je da su Velšani nacija sluga koje je Bog stavio na planet da obavljaju fizičke poslove za Engleze.

Onda je tu Terry Gilliam, njega nikad nisam mogao razumjeti, toliko mumlja kad govori da je to grozno.

A tu je i Eric Idle – on je dosta zabavan. Pa, piše dobre stihove i smišlja dobre pale, i mislim da ima još jedan... Ma ne, taj je mrtav (Graham Chapman, koji je 1989. umro od raka). I dobro da smo ga se riješili – on je bio užasan žicar, stalno je posuđivao novce. Mnogo je pio na pozornici. Ustvari, ono zbog čega sam pop***io je što je, kad se otrijeznio, za godinu dana bio zdraviji od svih nas. Bilo mi je baš drago kad je umro.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije