Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modni promašaji

Jesu li ovo najgore kombinacije crvenog tepiha u Las Vegasu?

Billboard Music Awards (1)
Foto: PIXSELL
1/8
20.05.2013.
u 14:54

Američka pjevačica Kesha na dodjelu je došla u kratkoj crnoj haljinici s dubokim prorezom ispod koje nije nosila gaćice, a Miley Ray Cyrus pojavila se u crno-bijelom kombinezonu koji je izgledao kao da joj ga je netko heklao.

 

Kraj Jennifer Lopez koja je ponovno zasjenila sve dame na crvenom tepihu dodjele Billboardovih nagrada u Las Vegasu, bilo je i onih koje su svojim modnim odabirom šokirale mnoge. 
Američka pjevačica Kesha na dodjelu je tako došla u kratkoj crnoj haljinici s dubokim prorezom ispod koje nije nosila gaćice. Madonna je pak crvenim tepihom šetala u gaćicama i samostojećim čarapama, a mlađahna pjevačica Miley Ray Cyrus pojavila se u crno-bijelom kombinezonu koji je izgledao kao da joj ga je netko heklao.  
Ništa bolje odjevena nije bila ni pjevačica LaLa koja je paradirala u svemirskom kombinezonu.

 

Pokraj Jennifer Lopez koja je ponovno zasjenila sve dame na crvenom tepihu dodjele Billboardovih nagrada u Las Vegasu, bilo je i onih koje su svojim modnim odabirom šokirale mnoge. 

Američka pjevačica Kesha na dodjelu je tako došla u kratkoj crnoj haljinici s dubokim prorezom ispod koje nije nosila gaćice. Madonna se pak crvenim tepihom šetala u gaćicama i samostojećim čarapama, a mlađahna pjevačica Miley Ray Cyrus pojavila se u crno-bijelom kombinezonu koji je izgledao kao da joj ga je netko heklao.  

Ništa bolje odjevena nije bila ni pjevačica LaLa koja je paradirala u svemirskom kombinezonu.

>> Izgleda savršeno! U kojoj je vama kombinaciji J. Lo zgodnija? 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije