Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
south park

Popularna serija ponovno šokira, no jesu li ovaj put otišli predaleko?

taylor swift
Foto: Screenshot
1/2
13.12.2014.
u 10:13

Autori 'South Parka' u finalu sezone našalili su se na račun slučaja Billa Cosbyja

Jesu li pretjerali? Pitanje je to koje se redovito veže uz tvorce serije 'South Park'. Naime, u finalnoj epizode sezone prikazali su ovog puta Billa Cosbyja kako drogira mladu pjevačicu Taylor Swift.

U jednoj sceni Bill i Taylor pjevaju 'Baby, It's Cold Outside', a tijekom izvedbe komičar gura pjevačicu na kauč. Potom joj daje piće u kojem se nalazi droga. U jednom stihu Taylor upita komičara što joj je u piću, na što on odgovara da joj je dao žele.

Mnogi se pitaju jesu li autori serije pretjerali, pogotovo zbog toga što Cosby još nije proglašen krivim za optužbe koje mu se stavljaju na teret, već je slučaj još u fazi istrage. Ipak, u javnost je sa teškim optužbama za drogiranje i seksualno napastovanje protiv Cosbyja istupilo 19 žena.

>>'Nisam pristala na seks pa me Bill Cosby drogirao i izbacio iz kuće'

>>Bill Cosby otkucao vlastitu kćer kako ne bi pisali gadosti o njemu

Komentara 2

Avatar Tarabic
Tarabic
12:56 13.12.2014.

Najbolji SP ikad je onaj sa kecerima.

MK
marcel.kocan
12:29 13.12.2014.

Koja idiotarija, pretjerao je Bill Cosby a ne South Park.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije