Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon nesreće s ralicom

Jeremy Renner završio na dvije hitne operacije: 'Ima ozbiljne ozljede prsnog koša i noge'

Filmovi
Foto: Supplied by LMK / IPA
1/8
03.01.2023.
u 09:33

– Jeremyjeva obitelj želi iskazati zahvalnost nevjerojatnim doktorima i medicinskim sestrama koje paze na njega. Također, preplavljeni su osjećajima i zahvalni na velikoj ljubavi i podršci njegovih obožavatelja – kazao je glasnogovornik glumca američkim medijima.

Američki glumac Jeremy Renner (51) na prvi dan 2023. godine doživio je tešku nesreću dok je čistio snijeg, a odmah nakon nesreće helikopterom je prebačen u bolnicu. Sada je njegov glasnogovornik otkrio nove informacije. Ispričao je kako je glumac pretrpio ozljede prsnog koša i noge i zahvalio svima na podršci uime glumčeve obitelji. 

– Jeremyjeva obitelj želi iskazati svoju zahvalnost nevjerojatnim doktorima i medicinskim sestrama koje paze na njega. Također, preplavljeni su osjećajima i zahvalni na velikoj ljubavi i podršci njegovih obožavatelja – kazao je glasnogovornik. 

Izvor blizak glumcu za CNN je otkrio da je glumac dosad bio na dvije operacije kako bi se sanirale ozljede koje su, kako je rekao, jako ozbiljne.

Detalje nesreće ranije je za američke medije otkrio i Rennerov susjed. Naime, glumac je bio sam i pokušavao očistiti prilaz svojoj kući na jezeru Tahoe ralicom koja je slučajno u jednom trenutku prešla preko njegove noge zbog čega je izgubio puno krvi. Srećom, pomogao mu je susjed koji je inače liječnik te mu je podvezao nogu. Malo prije 10 sati ujutro glumac je helikopterom prebačen u bolnicu, a njegov glasnogovornik rekao je da mu je stanje kritično, ali stabilno, te da je uz glumca njegova obitelj. 

Inače, Renner je najpoznatiji po ulozi u Marvelovoj seriji "Hawkeye", ali i po ulozi u akcijskom hitu "Bourneovo naslijeđe".

Glumac ima kuću u dijelu SAD-a koji je zahvatila snježna oluja, a i ranije se žalio na vremenske uvjete. Naime, sredinom prosinca objavio je fotografiju svog snijegom zatrpanog automobila.

"Snježna oluja ovdje nije šala", napisao je tada u objavi.

Glumac je dvaput nominiran za Oscara. U kategoriji najboljeg glumca za prestižan zlatni kipić nominiran je 2010. godine za film "The Hurt Locker", a sljedeće je godine nominiran za najboljeg sporednog glumca u filmu "The Town". 

VIDEO Vjekoslava Huljić: "U pjesmi sam ograničena, a u knjizi se mogu otkačiti i izmišljati do mile volje"

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
10:57 03.01.2023.

S ralicom nikad nije dobro raditi tako da sam sebi prijedes preko noge... Doduse nikad jos nisam cuo da je vlakovoda sam sebe pregazio vlakom ili da je pilot sam sebe pogodio u letu, ali vozaci ralice su izgleda kao i traktoristi... Odjednom ih pregaze njihovi tenkisti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije