Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVNI PAR

Jennifer Lopez selfiejem potvrdila vezu s Rodriguezom?

Jennifer Lopez
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/4
14.03.2017.
u 17:01

Nakon što su fotografiju prenijeli neki mediji, Lopez ju je izbrisala, no mnogi su tako dobili dokaz kako je Lopez u vezi s Rodriguezom.

Čini se kako je Jennifer Lopez na društvenim mrežama potvrdila svoju vezu s nekadašnjom zvijezdom bejzbola Alexom Rodriguezom. Nakon što su mediji prošlog tjedna počeli pisati o novoj vezi u celebrity svijetu, Jennifer je jučer na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se mazi s muškarcem kojem se ne vidi lice.

Nakon što su fotografiju prenijeli neki mediji, Lopez ju je izbrisala, no mnogi su tako dobili dokaz kako je Lopez u vezi s Rodriguezom. Inače, par je viđen prošlog vikenda na odmoru na Bahamima, a zajedničku fotografiju također su objavili američki tabloidi.

Po riječima jednog Jenniferinog prijatelja, slavni par se zasad samo zabavlja, jer je pop zvijezda svjesna kako je Rodriguez na glasu kao ženskaroš.

Foto: Instagram/Wanda Nara

>>Jennifer Lopez prvo dobila vrijednu nagradu, a onda doživjela

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar strazar
strazar
19:21 14.03.2017.

jel prebrojo neko koliko je imala monaka. ja mislim negdje oko 500

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije