Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
primijetili dijamantni prsten

Jennifer Lopez potaknula glasine: Zaručila se s Benom Affleckom?

Foto: Reuters/Pixsell
1/11
08.04.2022.
u 21:30

Dodatno potaknula glasine o zarukama jer je, kada je shvatila da je paparazzi čekaju na izlasku, okrenula prsten i tako sakrila dijamantnu stranu prema svom dlanu.

Ljubav pjevačice i glumice Jennifer Lopez (52) i glumca Bena Afflecka (49) počela je još 2002. godine, a iste te godine su se i zaručili. U rujnu 2003. godine odgodili su vjenčanje te se razišli službeno u siječnju 2004. godine. Od tada su imali druge brakove i partnere, a ljubav ih je ponovno pronašla prošle godine nakon što je Lopez prekinula zaruke sa svojim dugogodišnjim dečkom Alexom Rodriguezom.

A sada se špekulira kako su ponovno napravili isto - zaručili se jako brzo! Naime, nakon posljednjih fotografija Jennifer Lopez koja je uhvaćena u kupovini, nitko nije mogao ne primijetiti veliki dijamantni prsten na lijevoj ruci. 

Foto: profimedia

Dodatno potaknula glasine o zarukama jer je, kada je shvatila da je paparazzi čekaju na izlasku, okrenula prsten i tako sakrila dijamantnu stranu prema svom dlanu.

Foto: profimedia

Inače, Lopez je triput bila u braku. Prvi put s glumcem Ojani Noa no samo godinu dana, 1997.–1998., zatim s još jednim glumcem, Crisom Juddom s kojim je bila pak dvije godine, 2001.–2003., a onda i s glazbenikom Marcom Anthonyjem, s kojim je bila najduže - 2004.–2014.

Affleck je samo jednom bio u braku i to s glumicom Jennifer Garner s kojom se vjenčao 2005. godine, a rastavili su se 2018.

Podsjetimo, Jennifer Lopez je prvi put o drugoj šansi s ljubavi s Benom progovorila za časopis People.

"Osjećam se tako sretno, sretno i ponosno što sam s njim", kazala je glumica i dodala da je njihova druga šansa prekrasna ljubavna priča. Priznaje doduše da su imali dozu straha prije nego što su opet krenuli. "Prvi put smo bili malo naivni i malo su nas zgazili", opisala je. No ovog puta, sve je drugačije.

"Sada smo stariji, pametniji, imamo više iskustva, na drugim smo pozicijama u životima, sada imamo djecu, jako smo svjesni oko tih stvari. Također smo vrlo zaštitnički nastrojeni, jer ovo je tako divan period za sve nas", rekla je Jennifer. Problem prvog puta, rekla je, je bio što su kao mladi holivudski par svoja lica gledali na naslovnicama tabloida konstantno, što je stvorilo ogroman pritisak i na kraju dovelo do ljubavnog kraha.  "Lijep je način na koji su stvari sada drugačije, osjećamo ih drugačije nego prije mnogo godina... Više je uvažavanja i slavlja, što je lijepo", kazala je Lopez. 

"Kada pronađete nekoga i stvarno ih, ali stvarno volite, i dobijete drugu šansu? To je stvarno rijetko, dragocjeno, predivno i ne uzimate to zdravo za gotovo", istaknula je.

VIDEO Ivana Kindl progovorila o svojoj borbi s bolesti, sprema se na operaciju: "Bolovi su se s vremena na vrijeme pojačavali"

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije