Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opsjednuta čistoćom

Jennifer Lopez nikamo ne ide bez svoje daske za WC

jennifer
Pixsell
28.06.2012.
u 10:23

Bivši dečko Ben Affleck kupio joj je dasku za WC koja je bila obložena kristalima.

Pjevačica Jennifer Lopez pripada skupini poznatih osoba koje izluđuju okolinu svojim neobičnim prohtjevima. Naime, J. Lo je opsjednuta čistoćom i zato gdje god ide sa sobom nosi svoju dasku za WC školjku.

Ta daska je izrađena specijalno za nju i bez nje Jennifer ne ulazi ni u jedan toalet. S njenom opsjednutosti čistoćom bio je upoznat i njen bivši dečko Ben Affleck koji je u vrijeme njihove ljubavi svoju dragu iznenadio daskom za WC koja je bila obložena dragim kamenjem i kristalom, a taj luksuzni dar platio je 105 tisuća dolara.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar messerschmidt
messerschmidt
11:34 28.06.2012.

Hajde, još bih i shvatio da netko nosi tako nešto na put. Neki nose svoju posteljinu, jastuk, deku. Ali me zanima kako to u praksi funkcionira? Ona izvadi iz kofera dasku, skida postojeću, montira svoju, pa ju opet skida kadd ide doma? Ili joj to netko iz hotela napravi? Što ako taj domar testira dasku? Kontrolira li ona to?

CA
canon60
13:07 28.06.2012.

Vjerojatno nosi i zlatni vibrator sa sobom.

BA
Bay
11:09 28.06.2012.

Nositi WC dasku sa sobom može samo osoba kojoj nisu baš sve u glavi posložene ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije