Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTVORILI SEZONU

Jelena Veljača uživa na moru u društvu jednog od najzgodnijih Hrvata

Foto: Instagram
1/6
14.05.2020.
u 18:30

- Imat će najljepše uspomene,napisala je Jelena pokraj videa na kojem uživaju njena kćerkica i jedan od najzgodnijih Hrvata. U komentarima se javila i Iva Radić, koja je napisala: "Otvorenaaaa je sezonaaa kupanja. Brrrrr".

Jelena Veljača s kćerkicom Lenom nedavno se vratila u svoj stan u centru Zagreba koji je oštećen u potresu, a popuštanje mjera i ukidanje e-propusnica cure su iskoristile za odlazak na more. S njima u društvu su i Luka Nižetić i Slavko Sobin, a Jelena je na Instagramu objavila video na kojem se Luka i Lena kupaju u bazenu.

Foto: Instagram screenshot

- Imat će najljepše uspomene,napisala je Jelena pokraj videa na kojem uživaju njena kćerkica i jedan od najzgodnijih Hrvata.
U komentarima se javila i Iva Radić, koja je napisala: "Otvorenaaaa je sezonaaa kupanja. Brrrrr". podsjetimo, Jelena i Lena su nakon razornog potresa neko vrijeme boravile kod prijateljice Ive.

1/9

- Lena i ja to doživljavamo kao avanturu. Iva mi je pomogla u trenutku kada sam bila uplašena, zbunjena i kada nisam znala što bih najprije počela rješavati. Nikad joj to neću zaboraviti. Baš sam s mamom komentirala kako ovakve situacije potpuno razotkriju karaktere, a postupci poput Ivina spajaju ljude za cijeli život - kazala je Veljača.

Foto: Instagram screenshot

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar majkuvam
majkuvam
19:39 14.05.2020.

A koju ulogu igra ona s njima?

AM
Axis Mundi
00:12 15.05.2020.

Pravo je čudo da su i toliko izdržale, što bi da su morale godinu ili više dana biti na jednom mjestu i bez vječitog landranja okolo? A kod Ive R. je valjda više fensi biti u izvanrednim situacijama, nego kod vlastite majke i oca. I onda to sve javno objaviti jer dan bez ijedne objave je izgubljen dan, kao da ga nisi niti živio.

Avatar ZvanicniBeograd
ZvanicniBeograd
18:40 14.05.2020.

Zanimljiva zena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije