Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jelena veljača

Udala se, čeka bebu i s Nove je prešla na RTL

06.11.2014., Zagreb - Zagrebacko kazaliste Mala scena premijerom predstave Prava stvar obiljezilo 25 godina postojanja. Jelena Veljaca i Drazen Cucek.  Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
15.09.2015.
u 18:56

Jelena se pridružila RTL-ovom kreativnom timu zaduženom za osmišljavanje zabavnih i mozaičnih emisija

Za glumicu i producenticu Jelenu Veljaču ova je godina u znaku velikih privatnih i poslovnih pozitivnih promjena.

Početkom godine otkrila je svoju ljubav s glumcem Draženom Čučekom za kojeg se u petak udala u krugu najbližih prijatelja i članova obitelji. Njihova obitelj uskoro će dobiti još jednog člana, naime Jelena će uskoro roditi djevojčicu.

Uz velike životne promjene Jeleni su se dogodile i promjene na poslovnom planu. Naime s RTL-a javljaju da se njihovu kreativnom timu zaduženom za osmišljavanje zabavnih i mozaičnih emisija pridružila Veljača. Dosad je glumica kao producentica surađivala s Novom TV

>>U tajnosti se udala Jelena Veljača!

>>Jelena Veljača očekuje svoje prvo dijete!

Komentara 26

Avatar marijaija
marijaija
19:43 15.09.2015.

Jos javite kad se razvede i molim vas, molim vas , vise ni jedne.

Avatar Maggy1103
Maggy1103
20:55 15.09.2015.

užasno iritantna ženska, netalentirana i ka scenaristica a još tragičnija ka "glumica". on mi izgleda ko da više voli svoj spol.

SA
sargu123
22:39 15.09.2015.

Koja je ova i zakaj se o njoj piše? Kaj bude rodila nekaj posebnoga. ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije