Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvije plavuše

Jelena Rozga radi punom parom: Sprema duet s atraktivnom Srpkinjom

Jelena Rozga
Foto: Facebook
1/5
09.07.2015.
u 09:54

Vijest o suradnji na svojoj Facebook stranici potvrdila je srpska pjevačica

Tek što je predstavila svoj novi singl "Kraljica", Jelena Rozga već sprema novo iznenađenje svojim fanovima. Ovog puta riječ je o duetu koji Rozga sprema sa srpskom pjevačicom Milicom Todorović.

Vijest o suradnji na svojoj Facebook stranici potvrdila je srpska pjevačica. – Konačno mogu potvrditi da snimam duet s Jelenom Rozgom. Znam da svi s nestrpljenjem iščekujete da čujete pjesmu, ali još malo ću vas držati u neizvjesnosti – otkrila je Milica svojim fanovima na društvenoj mreži.

Iako rade već dugo na zajedničkom projektu, i Jelena i Milica dosad su zajedničku suradnju dobro skrivale od javnosti kako nešto ne bi pošlo po zlu.

U intervjuu za Blic TV atraktivna Milica otkrila je da će pjesma biti jako zanimljiva. – Bit će to pravi boom jer su u pitanju dvije plavuše, koreografija u spotu biti će svjetska – najavljuje Milica.

O našoj vladarici estradne scene Milica ima samo riječi hvale. – Jako je slatka, draga i predivna osoba – kaže Milica koja je otkrila da je ideja o suradnji nastala sasvim slučajno kada je menadžerica jednom prilikom razgovarala s Jelenom, a Milica ju je zatražila na kratko samo da ju pozdravi.

Što nam ove dvije atraktivne plavuše spremaju zajedno, otkrit ćemo krajem ljeta jer bi tada njihov duet trebao doživjeti premijeru.

Foto: Facebook kolaž

>>Jelena Rozga u vrućoj haljini zagrijala "Picoke"

>>Jelena Rozga u nikad seksepilnijem izdanju najavila novi spot

Komentara 5

ĆA
ćaćaća
11:32 09.07.2015.

ona i sevka su u službi pomirenja u "regijonu"..partija će ih obilato nagraditi našim novcima i svakodnevnom prezentacijom u medijima..

Avatar black_cat
black_cat
12:22 09.07.2015.

Rozga je počela ispadati iz paštete ali da je bar s razlogom..da ima bar kvalitetne pjesme i textove..niti je slušljiva a nit gledljiva

LI
liliZG
14:43 09.07.2015.

preseliti pod Estrada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije