Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zajedno snimaju

Jelena Rozga podijelila video druženja s Matijom Cvekom: 'Samo sam njega htjela'

Foto: Instagram
1/15
31.08.2022.
u 10:47

Prije nekoliko dana Rozga je podijelila s pratiteljima da rade zajedno na jednoj pjesmi s njezinog akustičnog albuma.

Splitska pjevačica Jelena Rozga (45) je prije samo nekoliko dana proslavila rođendan i tom je prilikom na narodnom radiju predstavila novu pjesmu, obradu hita ”Zar je ljubav spala na to”, koji je prije više od 20 godina kao članica grupe Magazin otpjevala s Tifom, bivšim pjevačem grupe Bijelo dugme. Na pjesmi će ovaj put gostovati glazbenik Matija Cvek, a duet će objaviti uskoro. Radi se o novoj pjesmi s dugo očekivanog akustičnog albuma. 

Cvek je sada na Instagramu podijelio fotografiju na kojoj je zagrljen s pjevačicom, a u opis je napisao: - Kad predivna Jelena Rozga kaže: dođi, snimi "Zar je ljubav spala na to" u novom aranžmanu, ti dođeš, snimiš i grliš dok možeš.

Jelena je u komentarima napisala samo: "Ljubim". 

Foto: Instagram

A dio njihova druženja podijelila je i pjevačica sa svojim pratiteljima na Instagramu. Podijelila je zajedničku fotografiju uz koju je napisala: - Htjela sam samo njega. Hvala ti Matija što si pristao biti dio moje nove akustične glazbene priče koju ćemo započeti zajedničkim duetom “Zar je ljubav spala na to”. 

Na videu koji je podijelila na svom Instagram Storyju pokazala je kako se zajedno zabavljaju. U videu pjevačica priča kako je cijeli dan provela s njim te kako je to "užasno", a Cvek je u tom trenutku poljubi u čelo. 

Prije nekoliko dana Rozga je podijelila s pratiteljima da rade zajedno na jednoj pjesmi s njezinog akustičnog albuma. 

- Radimo, preslušavamo, završavamo album o kojem već 2 godine pričam ali evo, došli smo pred sam kraj snimanja akustičnog albuma i jedva čekam da čujete što smo za vas napravili - napisala je uz video u kojem su prikazani doživljaji sa snimanja albuma. 

VIDEO>>Milan Popović i Igor Kojić sada su prijatelji: Milan mu je bio na rođendanu, a otkrio je i što mu je poklonio

Ključne riječi

Komentara 1

PU
paul-umpe
12:06 31.08.2022.

mora netko progurati tog Cveka.Vjerovatno taj momcic nije poslusao duet sa Tifom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije